İstanbul’da yaptığı ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Hakan Karagöz’’Geçmiş dönemler ’de yönetim kurullarında görev aldığımız İkizdere Derneğimizin daveti üzerine geldiğimiz İstanbul’da İkizdereli hemşerilerimizi, kanaat önderlerimizi, iş insanlarımızı, STK larımızı ziyaret etmeye devam ediyoruz. İkizdere DerneğiBaşkanım Sn. Süleyman Durmuşoğlu ile beraber İkizdere Haya (Çataltepe-Eskice köyü) derneğimize de ziyarette bulunduk.

HAYA Dernek Başkanı Yaşar Sancak geçen hafta yeniden Başkan seçildi hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri kadın kolları başkanı ve üyeleri bizleri samimiyetle karşıladılar. Gurbetteki İkizderelilere İkizdere’deki çalışmalarımızdan ve İkizdere’den bahsettim. Hemşerilerimle İkizdere kokan keyifli sohbetler ettik, çaylar içtik özlem giderdik. Değerli hemşerilerime İkizdere’de kısa zamanda yaptığımız hizmetleri anlattık ve gelecekte İkizdere için hedeflerimiz konusunda istişarelerde bulunduk.

Hep söylemişimdir İkizdere’nin ilçe dışında yaşayan müthiş bir insan kaynağı var bu son seyahatlerimde de bunu bizzat gözlemledim. Bu güçle İkizdere rüzgârı arkasına aldı mı neler yapabileceğimizi hemşerilerimdeki heyecan ve içlerindeki İkizdere sevdası, özlemlerin ’de de hissettik. Bu ziyarette bizlere eşlik eden Süleyman Durmuşoğlu başkanıma, HAYA Derneği başkanı Yaşar Sancak başkanıma ve bizleri samimiyetle karşılayan İkizdereli hemşerilerime şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Derdimiz de Sevdamız da İkizdere’’ dedi.

Editör: TE Bilisim