Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu " Patronumuz Giresun halkı. Onlara zaman zaman ne yaptığımızın hesabını vermek zorundayım. Neleri yaptık, neleri yapacağız.  Bunları zamana göre kamuoyuyla sizler aracılığıyla paylaşıyoruz" dedi.

 "BELEDİYEYİ ZOR ŞARTLARDA DEVRALDIK"

Belediyeyi devralmasına ilişkin bir konu üzerine başkan Şenlikoğlu, "  Zor şartlarla başladık, çok sıkıntılı süreç ile başladık. Bunları çok fazla gündeme taşımıyorum ama sizler gibi yayın organlarında paylaşmak gerekiyor.  Nereden başladığımız bilinmeli. Yani sıfırdan başlamadık. İki buçuk yılın 2 yılı pandemi ile geçen bir zaman dilimi. Pandemi değerli halkımızı nasıl etkiledi ise bizi de etkiledi. Ama tabii bu kimsenin elindeki bir süreç değil. Bütün dünyayı kasıp kavuran bir sıkıntının ne yazık ki bizlere de yansıması oldu" ifadelerine yer verdi.

İSTİFA SÖYLEMLERİNİ YALANLADI

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ayrıca belediye başkanlığı koltuğundan ayrılmak isteyip 3 defa istifa dilekçesi verdiği, istifasının kabul edilmediği yönündeki söylemlere de cevap verdi. Şenlikoğlu: " Böyle yalan olur mu ya... Şimdi biz bununla mı uğraşacağız? İşimizi gücümüzü bırakalım birbirimize laf yetiştirelim, seviye düşüyor. Ve bana da bu gibi durumlar geldi. Seçim zamanı da geldi. Yakışıksız bir durum. Siyaset yapıyoruz diye bizim asparagas söylemlere vaktimiz olmaz. Ama şehre faydanız olsun. Bakın Allah bize bu görevi nasip etti. Giresun takdir etti göreve geldik. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Yarın bir gün bunun hesabını vermek de var; ne yaptığımızı, neler yapmaya çalıştığımızı, neleri yapamadığımızı. Tüm bunları samimi olarak yapalım. Yalan üret, yalan üret sonunda kim sana inanıyor. Ben bu gibi durumlara gülüp geçiyorum" sözleriyle noktaladı.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim