Araklılı Hayırsever İşadamı, Makro Yol A.Ş. sahiplerinden Selim Özderya’nın Annesi “Asiye Özderya” adına Araklı Kalecik’te inşa edeceği Anaokulu İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun himayesinde hayata geçiriliyor. 

Araklılı hayırsever iş adamlarından Selim ve Ali Özderya kardeşler tarafından yaptırılan anaokulu çalışmalarına başlandı. Hayırsever iş adamları Selim ve Ali Özderya konu ile ilgili olarak Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi makamında ziyaret etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, İmar ve Şehircilik Müdürü Zihni Hancı ve İlçe Yazı İşleri Müdürü Neşe Çebi ziyarette hazır bulundu.

Eğitime önem veriyoruz

Yapılacak olan anaokulunun detayları heyetle birlikte görüşüldü. Başkan Çebi konuyla ilgili olarak; ‘’Hayırsever iş adamlarımız tarafından eğitim anlamında ilçemize bir katkı sağlandı. Araklı’da eğitime yatırım yapıp, önem veriyoruz. Gayemiz eğitim kalitesini en üst seviyelere çıkarmak. Desteklerinden, yardımlarından ve yatırımlarından dolayı hayırsever iş adamlarımız Selim ve Ali Özyurt’a ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Allah niyetlerini kabul ve makbul eylesin.’’ İfadelerine yer verdi.
 
Editör: TE Bilisim