İlk ziyareti Ferizli ilçesine yapan Saadet Partisi Sakarya İl yönetimi ilçe merkezindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşların dertlerini dinledi. Ferizli İlçe ziyaretine İl Başkanı Hasan Zengin, Ferizli ilçe Başkanı Halim Aşık, il yönetim kurulu üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri katıldı.

“MİLLETİMİZLE GEÇİM İTTİFAKINDA BULUŞUYORUZ”

Ziyaret ile ilgili konuşan İl Başkanı Hasan Zengin:” Ülke gündemi farklı bir konuyu tartışıyor ancak vatandaşın gündemi tamamen farklı. Esnafımızın ciddi sıkıntıları var. Bu sıkıntıların farkındaydık ama gerçekleştirdiğimiz ziyaretler sonrası sıkıntının bizimde tahminlerimizin çok üzerinde olduğuna şahit olduk. Esnafımıza bir dokunduk bin ah işittik. Malumunuz bir süredir seçim ittifakları konuşuluyor. İlgili ilgisiz herkes partimizi  ve diğer partileri bir tarafa , bir ittifaka yakıştırma peşinde. Biz Saadet Partililer olarak Milli Görüşçüler olarak diyoruz ki ittifaklar yeni sistemle birlikte gerekli hale gelmiştir bu bir gerçektir. 

Bu konu seçim zamanı geldiğinde konuşulup karara bağlanacak bir meseledir. Bu konuların gündemde olması milletimizin gerçek sıkıntılarını perdelediği için hayat pahalılığına, adaletsiz gelir dağılımına, üretmeyen ekonomiye, işsizliğe, ağır vergilere “Hayır” diyen herkesle “Geçim İttifak”ında buluşma kararı aldık. Çünkü milletimizin tenceresi kaynamıyorken derdimiz seçim değil geçimdir. Milletimizin sıkıntılarını çözecek liyakatli kadrolara ve projelere sahibiz hamdolsun. Pandemi kısıtlamasıyla birlikte bir süredir saha çalışmalarımızı yapamamıştık. Yeni döneme pandemi tedbirlerini de alarak Ferizli ilçe ziyareti ile başlamış olduk.İnşallah kısıtlamaların daha da hafiflemesiyle birlikte tüm teşkilat mensuplarımızla Sakarya’mızda gidilmedik ilçe,basmadığımız toprak kalmayacaktır. Çünkü Milletimizin ekmek gibi su gibi Saadet Partisi’ne Milli Görüşe ihtiyacı var.” şeklinde konuştu.
 

Editör: TE Bilisim