ÇEBİ’DEN SERT TEPKİ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Trabzon ziyaretinde Trabzonspor’un şampiyonluğuna atıfta bulunarak “Benim centilmen hemşehrilerim ben size İstanbul’dan Galatasaraylıların, Beşiktaşlıların, Fenerbahçelilerin selamını getirdim.” ifadelerini kullanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sözlerine AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi sert tepki gösterdi. 

ŞİRİN GÖZÜKME ÇABASI

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kendine yol açmak için “bayram ziyareti” kisvesi altında seçim ziyaretlerine çıktığını söyleyen Çebi, “Geçtiğimiz aylarda siyasi çıkar uğruna Diyarbakır’da vatan evlatlarına kurşun sıkan hainlerle kol kola giren, İBB’yi PKK yandaşlarıyla dolduran İBB Başkanı, şimdi de Trabzon’da samimiyetten uzak, çıkar odaklı sözleriyle prim yapmaya çalışıyor. İBB Başkanı’nın sözleri de boş, anlamsız ve samimiyetten uzak sözlerdir. Trabzonlu HDP ile işbirliği yapmaz.” ifadelerine yer verdi.

TRABZON PRİM VERMEZ

İlçe Başkanı Çebi şunları söyledi: “Milli olmaktan uzak ve küresel güçlerin karşımıza çıkardığı bu sahte kahraman, görev yaptığı süre içerisinde İstanbullulara hizmet edeceğine, mevcut kazanımları heba etme gayreti içerisindedir. Gönül ortakları HDP ile işbirliği içinde İBB’nin kurumlarına terörist istihdam etmekte bir beis görmeyen bu kafa, şehrimizin kalbinde Fenerbahçe’ye şirin gözükmek için kirli siyasetine Trabzonspor’umuzu alet etme cüreti göstermektedir. Üstad Necip Fazıl’ın mısralarında ifade ettiği gibi Bize kalan aziz borç asırlık zamanlardan/Tarihi temizlemek sahte kahramanlardan!

Samimiyetsizliği, çıkar odaklı anlayışını kendisine iade ediyoruz. Her masada ayrı bir kimlikle karşımıza çıkan, manipülatif sözleriyle kendine çıkar sağlama uğraşı içerisinde olan İBB Başkanı önce kimliğine yönelik sorunsalına bir yanıt vermeli, Trabzonspor’umuzu Fenerbahçe’ye payanda yapmayı amaçlayan çirkin siyasetine alet etmekten uzak durmalıdır. Trabzon’un terör sevicilere, aldatma, kandırma, çarpıtma, ihanet ekseninde şer ittifak oluşturmuş olanlarla, küreselciler ve gizli ortağı HDP’ye gülücükler yollayanlarla işi olmaz.”
 

Editör: TE Bilisim