AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, "Arsin’i Trabzon’un sanayi ve ticaret merkezi haline getirmeye talibim" dedi. 

AK Parti Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül, seçim çalışmalarına dur durak demeden devam ediyor. Arsin’de sivil toplum kuruluşlarından esnafına, çay ocaklarından sokaktaki vatandaşına kadar herkese ulaşan ve herkesin gönlüne dokunan Şaban Bülbül, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği rota doğrultusunda gönül belediyeciliği parolası ile çıktıkları yolculukta bütün Arsin’i kucakladığını söyledi. 

Gönülleri fethetmenin öncelikli görevleri arasında olduğunu dile getiren Bülbül, Arsin’i cazibe merkezi yapmak için de planlarının hazır olduğunun altını çizdi. Arsin’i Trabzon’un sanayi ve ticaret merkezi haline getirmeyi hedeflediğini kaydeden Bülbül, “Arsin’in durumunu ve yapılması gerekenleri biliyoruz. Bundan Önce Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlığı ve Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevlerinde bulunarak Trabzon'un ve özellikle Arsin’in sorunları ve durumu ile hep iç içe oldum. 

Çözümler üretme adına her türlü çalışmayı yaptım. Arsin için hazırlanan ilçemizin yüz akı olacak olan Yatırım Adası ve Demiryolu Platformu ile birlikte MOBİAD projesi çok önemli. TTSO ve TMOB'da bu projeler için özel çalışmalar yaptım. Başlangıcında ve alt yapı çalışmalarında bizzat bulunduğum Yatırım Adası ve Demiryolu'nun yanı sıra MOBİAD gibi Arsin'i cazibe ve Trabzon'un ticaret ve sanayi merkezi yapacak bu projeleri gerçeğe dönüştürmek için adayım. Özel çalışmalarımız ile bu projelerin başlangıcını yaptım. Arsin'i bu projelerle buluşturmalıyız" ifadelerini kullandı.
 
Editör: TE Bilisim