‘Bu nesil, nasıl Ayasofya’nın yeniden ibadete açıldığına tanıklık ediyorsa yarın Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasına, zulümle abad olanların ahirete kalmadan hallerinin berbat olduğu yeni dünya düzenine de tanıklık ederken, Dünya kadar insan artık Türkiye'yi gıpta ile izleyecektir.’

 ‘Demokrasimizi, özgürlüğümüzü, birliğimizi, kardeşliğimizi, kısacası Türkiye Cumhuriyetini yok etmeye yönelik hain darbe girişimidir 15 Temmuz. 
 
Geliştirilen yerli yazılımlarla dost-düşman unsur belirleme kabiliyeti kazandırılan F16 savaş uçaklarımızla dost-düşman algılama kabiliyetleri yok edilen FETÖ üyesi hainlerce vatandaşımıza bomba yağdırtılan büyük bir ihanet projesidir 15 Temmuz. 
 
Neredeyse yarım yüzyıldır devletin içerisine çöreklenen, halim selim insanımızı kandıran, kendini renkten renge ve şekilden şekile sokan, ajanlık faaliyetleri ile binlerce insanımıza itibar suikastı düzenleyerek onları bürokrasiden ve siyasi arenadan uzaklaştıran hainlerin, gerçek amaçlarına milletimizin vakıf olduğu tarihtir 15 Temmuz. 
 
Milletimizin Çanakkale ve Kurtuluş Savaşı’nda olduğu gibi sahip olduğu milli mücadele ruhuyla düşmanına karşı mücadele ettiği bir savaştır 15 Temmuz. 
 
Küresel emperyalizme ve sömürgeciliğe karşı, dünyadaki zulme uğrayan müslim veya gayri müslim tüm insanlığın sesi olan, hamisi olan Türkiye Cumhuriyetini susturma amacının aracıdır 15 Temmuz.
 
İnançlarına bağlı insanımızı 28 Şubat’a, milli değerlere bağlı insanımızı 12 Eylül’e, daha fazla demokrasi ve daha fazla özgürlük isteyen insanımızı 1960’a hapsetme gayesinin adıdır 15 Temmuz. 
 
Ancak; Aziz Milletimiz, 15 Temmuz’u unutmadığı gibi, 15 Temmuz’un planlayıcısı ve azmettiricilerinin akamete uğrayan girişimlerini, 16 Temmuz’da yeniden planlamaya çalıştıkları gerçeğini de asla unutmamalıdır.
 
O yüzdendir ki! 
 
Ülkemiz; Akdeniz’de bir göl devletine dönüştürülmeye, Suriye üzerinden parçalanmaya, ekonomik saldırılarla diz çöktürülmeye çalışılıyor. 
 
O yüzdendir ki!
 
Yedi benzemez bir araya getirilerek Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı üzerinden aralarında bir ittifak kurulmaya çalışılıyor. 
 
O yüzdendir ki! 
 
Dünya’yı etkisi altına alan küresel bir salgında adeta tarih yazan, vatandaşına virüse karşı kalkan olan, hem sunduğu ücretsiz sağlık hizmetiyle hem de çökmeyen sağlık sistemiyle parmak ısırtan, 15 Temmuz sonrası uçak kaldıramaz gözüyle bakılan ordusuyla Suriye’de, Irak’ta, Libya’da destan yazan bu ülkenin, bu devletin dolayısıyla Hükümetimizin başarısını sosyal medya operasyonları ile itibarsızlaştırılmaya çalışmaktadırlar. 
 
Elhamdülillah, milletimiz Asya Hun İmparatorluğu’ndan günümüze, tarihin hiç bir bölümünde bağımsızlığından ödün vermemiş, her zaman bitti sanıldığı yerden yeniden şahlanarak daha güçlü bir şekilde tarih sahnesinde yerini almıştır. 
 
Artık Türkiye, sahip olduğu topraklar içerisinde terörle mücadele eden bir anlayışı terk ederek terörü kendi bataklığında yok eden bir anlayışa bürünmüştür. 
 
Artık Türkiye, sadece güvenlik politikaları ile ilgilenen bir anlayışı terk ederek, insanına ve insanlığa daha müreffeh bir yaşam standartı sunma gayesi için tüm gücüyle sahada ve masada mücadele etmektedir. 
 
Ecdadımızda var olan 1453 ruhu, Çanakkale ruhu bugün nasıl 15 Temmuz ruhu olarak vücut bulmuşsa yarın çoçuklarımızın ve torunlarımızın da gerektiğine aynı ruh ve inançla ülkesine sahip çıkacağına şüphemiz yoktur. 
 
Bu nesil, nasıl Ayasofya’nın yeniden ibadete açıldığına tanıklık ediyorsa yarın Kudüs’ün özgürlüğüne kavuşmasına, zulümle abad olanların ahirete kalmadan hallerinin berbat olduğu yeni dünya düzenine de tanıklık ederken, Dünya kadar insan artık Türkiye'yi gıpta ile izleyecektir.’
Editör: TE Bilisim