AK Parti Giresun Milletvekili Kadir Aydın, "Milletimizin bize yüklediği ödevi, partimizin bize verdiği görevi en iyi şekilde yerine getirmeye gayret ediyoruz.  Gücümüz imkanımız nispetinde çalışmalarımız aralıksız devam ediyor" dedi.

Hizmetler noktasında yetiştirebildikleri, belki de yetişemedikleri olduğuna vurgu yapan  milletvekili Aydın, "Neticede milletvekili adımız gibi milletin vekiliyiz. Milletvekiliyiz, devlet vekili değiliz,parti vekili değil, sermaye vekili değiliz. Dolayısıyla milletimizin istediğini istiyor, milletimizin mesafe koyduklarına mesafe koyuyoruz. Milletimizin kendi geleceği olarak gördüğünü biz de kendi geleceğimiz olarak görüyoruz"   ifadelerine yer verdi.

“ŞEHRİN ÖNÜNE ENGEL OLUŞTURDUĞUNU KONUŞMUŞTUK “

Milletvekili Kadir Aydın Giresun gündeminde hala tartışılan limana yapılan depoların kaldırılması yönündeki görüşlerini de belirtti. Bu konuda son sözü Partili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın vereceğinin altını çizen Aydın sözlerine şöyle devam etti: “O silolar yapılırken hatırlarsınız yerel seçimler öncesiydi. İlgili firma ile görüşmemizde bu siloların çok yüksek olduğunu, birbirlerine çok yakın olduğunu, dolayısıyla bu şehrin önüne engel oluşturduğunu o zamanda da konuşmuştuk. Hatta bir dönem yatırımcı bir arkadaşımız siloların yapımını biraz yavaşlatmıştı. Geldiğimiz nokta itibariyle en son 22 Ağustos'ta yaşadığımız Dereli sel felaketinden sonra Sayın Cumhurbaşkanımız Giresun'da bu siloların bu şekliyle burada olmasının son derece yanlış olduğunu bizzat kendisi ifade etmişti. Biz de bizzat katılmıştık.

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

İşletmeciye karşı değiliz,  limanın işletilmesine asla karşı değiliz ama mevcut tablonun muhafazasının da Giresun'a dokunduğunu düşünüyoruz. Bunun için hem ilgili firmayla,  hem belediye başkanımız, sayın bakanlarımız olsun Cumhurbaşkanımızın talimatından sonra da ortak bir çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Nihayetinde son söz Kadir Aydın'ın değil ( kendisini kastediyor) son söz Sayın Cumhurbaşkanımızın sözüdür.  Dolayısıyla bu silolar buradan taşınacaktır.   )Liman kapatılacaktır demiyoruz bu siloların taşınması gerekir. Çok ayrıntıya inmiyorum ama makul bir alana taşınmasında biz de varız. Neticede bizi de yatırımcıyı da tedavi eden ortak bir formül etmeye hazırız. Bu konuya ilişkin çalışmalarımız sürüyor" sözleri ile noktaladı.

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim