İl Başkanı Azmi Kuvvetli, Ortahisar İlçe Başkanı Erdal Uzun, Belediye Meclis Üyeleri ve yöneticilerin katıldığı açılışa mahalle sakinlerinin de yoğun ilgisi vardı. 

TEŞKİLAT AYAKTA, İKTİDAR YAKINDA 

Burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un her yerinde mahalle teşkilatlarını kurmaya devam ettiklerini vurgulayan Örs, "Partimizin kuruluşunda bize çıkartılan zorluklar, baskılar, tehditler ve yaşanan sıkıntılardan sonra bugün Erdoğdu'da, mahalle teşkilatını açıyor olmamız çok anlamlıdır. Mahalle ve köylerde kılcal damarlara kadar yayılan İYİ Parti teşkilatları, seçimin ve ülkenin geleceğini tayin edecektir. Teşkilatlarımız ayakta, İYİ Parti iktidarı yakındadır. Bu Mahalle temsilciliğimizin açılışında emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi. 

İYİ'LİK HIZ KESMEYECEK!

İYİ Parti’nin üye sayısını ve oyunu arttıran tek parti olduğunu söyleyen Örs, partiye yeni kayıt olan üyelerinin büyük çoğunluğunun AK  Partiden gelen seçmenler olduğunu kaydetti. 

Trabzon Milletvekili Örs “İYİ Parti'yi hem Türkiye’de hem de Trabzon’da 1. Parti yapmak için sahadayız, çalışıyoruz. AK Parti’den umudunu yitirmiş, kopmuş büyük bir kitle var. Bu seçmenler AK Parti'den  bizim partimize doğru akıyor. Biz gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz. Milletimizin de partimize olan teveccühü artıyor. 24 Haziran 2018 tarihinden bugüne oyunu arttıran tek parti İYİ Parti'dir. İYİ Parti'nin yükselişi her geçen gün artmaktadır. Biz bunu sahada bizzat görüyoruz. Ak Parti yöneticileri bundan rahatsız. Ellerine ulaşan anket sonuçlarına bakınca endişeleniyorlar. Çünkü artık İYİ Parti'nin dalga dalga iktidara yürüdüğünü görüyorlar. Ne kadar rahatsız olursa olsunlar. Biz milletle omuz omuza olmaya devam edeceğiz. Rehavete kapılmayacağız. İyilik hız kesmeyecek. Ara vermeden seçime kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. 

ÜYE SAYISI 5 KAT ARTTI! 

Bugün itibariyle 500 binin üzerinde üye sayısına ulaştık. 4 yılda üye sayımız 5 katına çıkmış durumda. Teşkilat olarak hız kesmeden üye kayıt  çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz herkesi kucaklayacağız. Çünkü iktidar milleti yeteri kadar ayrıştırdı. Bu iktidarın ülkeye yaptığı en büyük kötülüklerden biri, insanları kutuplaştırarak ayrıştırmaktır. İYİ Parti olarak bu kutuplaşma iklimini ortadan kaldırıp, milletimizi bir kardeşlik kültürü etrafında bütünleştireceğiz. Geçmişte hangi partiye oy verirse versin;  Trabzon’da olan bütün hemşerilerimizi İYİ Parti’ye davet ediyoruz." dedi. 

TRABZON'UN 1.SORUNU İŞSİZLİK! 

Örs konuşmasında Trabzon'un işsizlik sorununa değinerek "Bugün Trabzon'da hemen her evde işsiz evlatlarımız var. Trabzon'un en büyük sorunu işsizlik. Ak Parti betona yatırım yaptı ama işsiz gençlerimize yatırım yapmadı. Trabzon'da istihdama yönelik yatırım yok. Trabzon'da eskiden bir Tekel vardı. Orada analarımız, ablalarımız, abilerimiz çalışırdı. Eskiden çimento fabrikamız vardı. Eskiden tütünümüz vardı, mısırımız vardı, fındığımız para ederdi. Eskiden tarım ve hayvancılık vardı. Maalesef geldiğimiz noktada bunlar yok oldu." ifadelerini kullandı.
 

Editör: TE Bilisim