Parti meselelerini ile ilçeye yapılan yatırımlar ve saha çalışmalarını istişare ederek, yapılacak çalışmalarında fikir alışverişinde bulundular.

PARTİMİZİ SİZLER DİRİ TUTUYORSUNUZ

İlçe Başkanı Hüseyin Azioğlu, “Teşkilatımızın uç beyleri olan Mahalle Başkanlarımız bizim için çok değerlidir. Dün olduğu gibi bugün de teşkilatımız her zaman diri ve güçlü olmaya devam edecektir. AK Parti teşkilatı olarak, çok güçlü ve büyük bir aileyiz. Partimiz 20 senelik geçmişinde ülkemizin adeta kaderini değiştirdik. Ülke olarak çok güçlü bir potansiyelimiz var. Potansiyelimiz ve insan kaynağının yapı taşlarından biri de siz değerli mahalle başkanlarımızsınız. Sizler siyasi hareketimizin mahallelerden teşkilatlanmasını sağlayan temsilcilerisiniz. Partimizi diri tutan, heyecanımızı katlayarak yenileyen, dinamik kadrolarla her geçen gün saygısını artıran, tüm teşkilat mensuplarımızla cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her an yanında olacağız. Ülkemize oynanan oyun büyük. Bu oyunu hep birlikte bozacağız inşallah” dedi.

BİR OLACAĞIZ

Belediye Başkanı Rahmi Üstün, “İlçemizde yapılan yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. Yatırımlarımızın yanı sıra ülkemizin üzerine dış güçler şu anda organize bir şekilde saldırı gerçekleştiriyor. Ne döviz kurları ne altındaki dalgalanma ile bu milleti kimse bölemez. Oynanan oyunun herkes farkında. Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, bu oyunu hep birlikte bozacağız” diye konuştu.

BAHATTİN BAŞTÜRK

Editör: TE Bilisim