Foleya Mountain’deki toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora, Tonya Kaymakamı Osman Sayılır, Türkiye İhracatçılar Meclis Başkanvekili ve İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçılar Birliği Başkanı Tonyalı hemşehrimiz Mustafa Gültepe, Eximbank Genel Müdürü Ali Güney, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu üyesi ve İstanbul Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Başaran Bayrak, Türkiye İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi ve İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Şenocak, İstanbul Deri ve Deri Mamulleri İhracatçılar Birliği Başkan Yardımcısı Güven Karaca, İstanbul tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliği Başkan Yardımcısı Ahmet Şişman, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Başdanışmanı Serol Acarkan, İstanbul Ticaret Odası Deri Sektörü Başkanı Musa Evin, İstanbul Tekstil ve Konfeksiyon İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Mustafa Bektaş, İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Süleyman Çakıroğlu, Tonya Muhtarlar Derneği Başkanı Cemil Yılmaz, Kozluca Mahalle Muhtarı Murat Kahveci, Damlıköyü Muhtarı Muhammet Gültepe ve Av. Osman Cora katıldı. Milletvekili Cora ve Kaymakam Sayılır Tonya’ya yaptığı katkılardan dolayı Mustafa Gültepe’ye plaket takdim etti.

“Hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağım”

Mustafa Gültepe, duyduğu memnuniyeti dile getirirken, “Doğduğum topraklarda sizlerle bir arada ve özellikle annem ve babamla birlikte olmaktan büyük onur duyuyorum. İlkokulu, orta okulu ve liseyi Tonya’da okudum. Sayraç’ta inek bekledim. Damlıköyü’nde yaylacılık yaptık. Halen annem, babam ve abilerim burada yaşıyor. Zaman zaman yoğun iş programımdan fırsat buldukça memleketimi ziyaret etmekten büyük keyif alıyorum. Her geldiğimde Tonya’da yeni bir yatırımı görmek beni oldukça heyecanlandırıyor. Sayın Vekilimizle bir arada olmaktan oldukça memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ayrıca bugüne kadar birçok plaket aldım. Ama Hemşehrim, Sayın Vekilimiz ve ilçemin Kaymakamı’mızdan böyle bir plaket almak beni ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bu arada bu inceliği gösteren ve organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen Kozluca Mahalle Muhtarı Murat Kahveci’ye, abim Damlıköyü Muhtarı Muhammet Gültepe’ye, Tonya Muhtarlar Derneği Başkanı Cemil Yılmaz’a ve Av. Osman Cora'ya çok teşekkür ederim. Yine ilçemize böyle mükemmel bir turizm tesisini kazandıran Atilla Ataman abimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. İşadamlarımız Tonya’ya sahip çıkmalı. Bundan önce Tonya’yı unutmadığım gibi bundan sonra da her daim hemşehrilerimin yanında olacağıma söz veriyorum” dedi.  

Tonya’ya Tekstil Fabrikası Kurulması Ricasında Bulundu

AK Parti Trabzon Milletvekili Av. Salih Cora da İhracatçılar Meclisi Yönetim Kurulu ve Eximbank Genel Müdürü Ali Güney’yi Tonya’da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, “Mustafa Gültepe’nin Tonya’nın İstanbul’daki gururu olduğunu, verdiği büyük mücadele ile İstanbul’da başarılı bir işinsanı olan hemşehrimizi tebrik ediyorum. Mustafa Gültepe’nin doğduğu topraklar olan Tonya’mızı unutmaması ve ilçedeki her türlü sosyal projelere duyarlılık göstermesi bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Hazır bu kadar ihracatçıyı bir arada yakalamışken Tonya’mızdaki istihdama büyük katkı sağlayacağına inandığım bir tekstil fabrikasını ilçemizde kurmalarını rica ediyorum. Bu konuda ben de bu yörenin evladı olarak elimden gelen her türlü desteği vermeye hazır olduğumu ifade etmek istiyorum. Yatırımcılar başımızın tacıdır. Her türlü imkanı sunmaya hazırız. Yeterki üretim olsun, yeterki yatırım yapılsın” diye konuştu. Bunun üzerine Mustafa Gültepe de “Yönetim kurulu üyelerimiz ile bunun üzerine fizibilite çalışması yaparak Sayın Vekilimize sunum yağacağız” dedi.
Editör: TE Bilisim