Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Sait Gürsoy, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurıkız, ile Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Ahmet Kaya ve Hüseyin Örs Ankara’da önemli temaslarda bulundular.

Trabzon heyeti, İç İşleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği Ekim Ayı Meclis Toplantısı’na katıldı.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç’u, Milli Emlak Genel Müdürü Tufan Büyükuzun’u, TOKİ Başkanı Ömer Bulut’u, Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Salih Cora, Bahar Ayvazoğlu, Ahmet Kaya ile ziyaret ettiler.
 

Projelerle Markalaşacağız
 
Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ziyaretleri esnasında Akçaabat için yapılan ve yapılması planlanan projelerden konu ile ilgili bakanlarımıza, bürokratlarımıza ve milletvekillerimize bahsederek bilgi alış verişinde bulundu.  Başkan Ekim gerçekleştirdiği ziyaretlerde yaptığı konuşmasında Akçaabat’ın yararına olacak her projenin yakın takipçisi ve destekçisi olacağını vurguladı. Akçaabat’ı gelişen dünyada daha yüksek seviyeye taşımak ve Akçaabat’ın adını projelerle markalaştırmak için hiç durmadan çalıştıklarını kaydeden Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat için yapılan her projeye yakından ilgi gösteren Bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.

 
Turizm İsteği
 
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, özellikle Araklı'nın turizm koridorunu içeren, Karadere Vadisinde bulunan Araklı-Bayburt il yolunun yapılması isteğini Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan'a iletti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilgi ve desteklerinden ötürü bakanlara ve milletvekillerine teşekkür etti.
Editör: TE Bilisim