DEVA Partisi Trabzon İl Başkanlığı tarafından düzenlenen 1.Genişletilmiş İl İstişare toplantısı 13 Kasım Cumartesi günü Ortahisar'daki Varlıbaş Toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Genişletilmiş istişare toplantısına Trabzon il ve ilçe yönetimlerinin yanısıra parti gönüllüleride katıldı. Deva Partisi Trabzon İl Başkanı Kubilay Çiçek ''Partimizin kurulduğu, 9 Mart 2020 tarihinden bugüne kadar genel başkanımız Ali Babacan'a söz verdiğimiz gibi Trabzon'da üstüne koymadığımız tek bir gün geçmemektedir. İlkini düzenlediğimiz il genişletilmiş istişare toplantımız ile teşkilatlarımız ile bağlarımızı sıkılaştırıp, Trabzon için daha iyi nasıl çalışabiliriz bunların çalışmaları ve kendi özeleştirilerimizi yapıyoruz'' dedi.

Trabzon il Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ahmet Aydın ''Değerli gönüldaşlarımız Bizlerde sizler gibi Deva Partisi Trabzon Teşkilatı olarak sayın il başkanımız Kubilay Çiçek'in göreve gelmesiyle birlikte bu davaya gönül vermiş ve genel başkanımız Sayın Ali Babacan'ın çizdiği yolda siyasete başlamış gönüllüleriz. Partimizin Trabzon yönetiminin kurulduğu günden bugüne kadar yılmadan, üstüne daha fazla koyarak çalışmaya devam etmekteyiz. Bugün Trabzon'un 10 ilçesinde başkanlarımızı atamış yönetimerl oluşturulmuştur.Diğer kalan ilçelerimizde de görüşmelerimiz sürmektedir'' ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim