Hizmette sınır olmadığını vurgulayan Kasapoğlu, daha iyi ve güzelini inşa edebildikçe daha çok heyecan ve mutluluk duyduklarını aktardı.  Kasapoğlu, bu manada teşkilatın gücünün de çok mühim olduğunu vurgulayarak, "Teşkilatımızın birliği, beraberliği bu işin en kritik yönü çünkü biz diğer siyasi oluşumların çok çok ötesinde bir hareketiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bu anlamdaki liderliği, kadroların inanmışlığı bugüne kadar kimseye nasip olmayacak bir hizmet sürecini yaşattı. Buradaki en önemli faktörlerden bir tanesi aramızdaki kardeşlik. Bu kardeşlik ruhunu diri tutmak ve birbirimizin hukukunu korumak önemli." diye konuştu.

HİZMET ETMENİN GURURUNU YAŞIYORUZ

Trabzon'un hiçbir zaman bu davayı mahcup etmediğini ve en güzel şekliyle demokrasinin, milli iradenin yanında yer aldığının altını çizen Kasapoğlu, bundan sonra da teşkilatın bu işin öncüsü, lokomotifi olarak yine en güzelini ortaya koyacağına inandığını dile getirdi. Kasapoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanlığı Olağan Kongresinin gelecek günlerde yapılacağına işaret ederek, şunları kaydetti: "Önümüzde kongre süreci var, yine ana ilkelerimizle, ruhumuzla, heyecanımızla, inancımızla inanıyorum ki en güzel bir yönetim yine buradan, sizlerin arasından çıkaracaktır. Bu kadrolar ve liderimizin, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde bu kutlu yürüyüş devam edecektir. Tabii bizler de tüm ülkemize hizmet etmenin bakanlık olarak hem gençlik alanında hem spor alanında heyecanını yaşıyoruz arkadaşlarımızla birlikte." Bakan Kasapoğlu, daha sonra AK Parti Trabzon milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora ve Adnan Günnar, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon İl Başkan Vekili Hasan Dilekoğlu ve teşkilat mensuplarının katılımıyla toplantı gerçekleştirdi. Kasapoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu'nu tarihi belediye binasında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorluoğlu, Trabzon’un tarihi ve Büyükşehir Belediyesinin projeleri ile ilgili Bakan Kasapoğlu’na bilgi verdi.

SPORDA PERFORMANS YETENEK MERKEZİ’Nİ HAYATA GEÇİRİYORUZ

Göreve geldiği günden itibaren sporla ilgili projelere özel önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak sporla ilgili projeleri birbiri ardına hayata geçirmek üzere yoğun gayret gösteriyoruz. Bunlardan bir tanesi hep arzu ettiğimiz, Sporda Performans Ölçüm ve Yetenek Merkezi projemiz. Temel seviyesinde çalışma yapılıyor. Yüzde 5 seviyesindeyiz.” ifadelerini kullandı. 

SPOR TEMALI İLK MİLLET BAHÇESİ 

Ortahisar Millet Bahçesi hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, “Ortahisar Millet Bahçesi’ni diğerlerinden ayıran bir özelliği var. O da spor temalı bir millet bahçesi olması. Çünkü burası Trabzon’un futbol mabedi olarak adlandırılan Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nun yer aldığı alan. O bakımdan buranın içerisinde büyük bir saha var. Trabzonlu vatandaşlarımızın o sahanın etrafında spor ve yürüyüş yapmasını amaçlıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak içerisine bir de buz pateni pisti ve kaykay parkı yapmaktayız” ifadelerini kullandı. 

KASAPOĞLU DESTEK SÖZÜ VERDİ

Başkan Zorluoğlu’nun brifinginin ardından açıklama yapan Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, “Bizler Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak taleplerinize elimizden geldiğince destek olacağız. Burada arkadaşlarımızla birlikte çalışalım ve gerekli destekleri verelim” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim