Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile 18 yılda her alanda çok önemli gelişmeler kaydettiğini belirterek Trabzon’unda bu yatırımlardan payını aldığını belirtti. AK Parti İktidarımız döneminde Trabzon’da sağlıktan, eğitime, ulaştırma ve alt yapı projelerinden turizme kadar her alanda toplam 28 milyar liradan fazla yatırım yapıldığını belirtti. Dr. Adnan Günnar, "Covid-19 salgını olmasına rağmen sahada canla başla çalışmaya devam ediyoruz. Ülkemiz sağlık alanında olduğu gibi ekonomi ve diğer alanlar da yaptığı yatırımlar ve gelişmeler sonucunda dünyanın en büyük 10 ülkesinden biri olma hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. 2023 hedeflerimizi hayata geçirmek için var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ İNSAN SAĞLIĞIDIR

Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Hastanelerimiz ve sağlık sistemimizle birlikte Covid-19 salgınına karşı dünyada en başarılı ülkeler arasındayız. Dünyanın dört bir yerinde ki hastalarımızı elimizdeki son sistem ambulans uçaklarla ülkemize getirip tedavilerini yapıyoruz. Kentimizde şehir hastanesinin yapılması için Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca'dan söz aldık. Şubat ayında 900 yataklı olarak ihalesi yapılacaktı ancak Koronavirüs salgınından dolayı ihale gecikti. Önceliğimiz insan sağlığıdır. Bu pandemi süreci çözülür çözülmez Akyazı'ya şehir hastanemizi yapacağız.” İfadelerini kullandı. 

AKÇAABAT’A KAMPÜS

Akçabaat’ta yapılan hizmetlere değinen Günnar; “Akçaabat'taki önceliğimiz Trabzon Üniversitesi'dir. Öğrenci kapasitesi ve yeri itibari ile daha da gelişebilmesi için Çolaklı Mahallesindeki 520 dönüm veya Darıca'daki bir arazide büyük bir kampüs yapmayı planlıyoruz.  Akçaabat'a son 5 sene de 662 milyon TL yatırımla 82 spor tesisi kazandırdık. Yaylacık'ta stadyumun yerini Millet Bahçesi yaptık. Akçaabat'ta son teknolojiye sahip modern sağlık tesisleri de yaptık. Haçkalı Baba Devlet Hastanesi ve Akçaabat'ta Trabzon ve bölgenin göz bebeği olan yeni bir özel hastane kazandırdık. Burada katkıları olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

İSTİHDAMA KATKI SAĞLAYACAK

Akçaabat’ta et kombina merkezi ihalesi geçen hafta yapıldı, yakın zamanda yapımına başlanacak, tüm bu çalışmalar aynı zamanda şehrimizin ve ilçemizin istihdamına da katkı sağlayacak” dedi. Milletvekili Dr. Adnan Günnar; “Ben teşkilatlardan gelmeyim. Trabzon'daki tüm teşkilatlarımızı çok beğeniyorum. Çok güzel işler yapıyorlar. Maddi, manevi her alanda partimizin yanındalar. Bizlerde daima kendilerinin yanındayız. Allah hepsinden razı olsun” diyerek sözlerini tamamladı.
Editör: TE Bilisim