Fenerin Sesi Oldu

Grup toplantısında, ‘Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri duyuyorsunuz. Siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Ancak Damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı başka bir alanı, futbolu karıştırmakla meşgul.’ diye Akşener’e büyük tepki var.

Albayrak Gururumuz

Trabzonspor’a  yapılan haksızlıklara 1996 yılında, 2005 yılında ve 2011 şike sürecinde bakan ve milletvekili olmasına rağmen sesini çıkarmayan Akşener’in, Trabzonspor’un haklarını kimseye yedirmeme konusunda kararlı olan Bakanımız Albayrak’ı Fenerlilerin hedefi yapma çabalarına tepki  gösteren Trabzonlular, ‘Meral hanım siyasetine baksın, partisine baksın, istifalara baksın. Elinin hamuru ile erkek işine futbola dönmesin’ dediler.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener'in konuşmasında Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı Fenerbahçe taraftarına hedef gösterdi.
 
Akşener’in, ‘Fenerbahçe tribünlerinden yükselen sesleri duyuyorsunuz. ben başkanlarının kendi aralarındaki rekabetle ilgili değilim. Siyasetçilerin bu tartışmalara dahil olmaması gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin spora karıştığı ülkelerde sporun ileri gidemediğini biliyorum. Ancak Damat bey bakanlıktaki başarısızlığıyla gündeme gelmekten yorulmuş olacak ki bu aralar anlamadığı başka bir alanı, futbolu karıştırmakla meşgul. Yahu arkadaş bırakın insanlarımız istedikleri kulübe gönül versin, cahilce ettiğiniz her söz insanlarımızı rahatsız ediyor. Gereksiz tartışmalara sebep oluyorsunuz. Trabzonspor da bizim Fenerbahçe de bizim. Sayın Erdoğan, Damat bey üzerine vazife olmayan her işe karışıp ortalığı karıştırıyor. Gel Bursa’da konuştuğun Fenerbahçeli kardeşlerimin sesine kulak ver.’ demesi Trabzon ve Trabzonsporluları şok etti.

Albayrak Başarılı

Trabzonspor’a  yapılan haksızlıklara 1996 yılında, 2005 yılında ve 2011 şike sürecinde Bakan ve Milletvekili olmasına rağmen sesini çıkarmayan dünkü konuşmasında lider Trabzonspor’u tebrik edemeyen Akşener’in, Trabzonspor’un haklarını kimseye yedirmeme konusunda kararlı olan Bakanımız Albayrak’ı Fenerlilerin hedefi yapma çabalarına tepki  gösteren Trabzonlular, ‘Meral hanım siyasetine baksın, partisine baksın, istifaları durdursun. Elinin hamuru ile erkek işine futbola karışmasın. Neyin ne olduğunu Trabzon Milletvekili Dr.Hüseyin Örs’e sorsun. ’ dediler.
Editör: TE Bilisim