Genel Kurulda söz alan Milletvekili Günnar; “Sevgili gençler Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan TÜGVA’ya ayrı bir önem veriyor. 

Türkiye Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanının ehemmiyet vermiş olduğu TÜGVA, Türkiye’de geleceğe koşar adımlarla gidecektir. Yerli ve Milli üretimimiz olan İHA‘ları SİHA’ları, Helikopterlerimizi, Tanklarımızı ve bunları meydana getiren gençlerimizi orada her fotoğraf karesinde görüyoruz. Bilimsel olarak çok büyük işlere imza atan Türk gençliği inşallah bundan sonraki süreçte de Türkiye’yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkaracaktır” dedi. Konuşmasının son bölümünde gençlerden her alanda kendilerini yetiştirmelerini temenni eden Milletvekili Günnar;  “Kıymetli gençler kendinizi sadece diploma alanınızda değil, her alanda geliştirin, bolca kitap okuyun, yaptığınız işi ve mesleğinizi en iyi şekilde yapmaya çalışın. TÜGVA milli ve manevî değerlerine bağlı, donanımlı ve kendini yetiştirmiş gençleriyle birlikte Türkiye’ye ve Dünya mazlumlarına hizmet edeceğine inancım tamdır. 

TÜGVA Trabzon 3. Olağan Genel Kurulunun hayırlara vesile olmasını diliyor, yeni seçilecek Yönetim Kurulundaki arkadaşlara çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
 

Editör: TE Bilisim