AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Ordu’nun Ünye Belediyesince, 15 Temmuz Meydanı’nda düzenlenen toplu temel atma ve açılış törenine katıldı. Kurtulmuş burada yaptığı konuşmada, “Dünyanın yeniden yapılandığı, ticaret yollarının yeni baştan gözden geçirildiği, dünyada yeni güçlü ülkelerin büyük siyasal ve politik aktörler olarak ortaya çıktığı bir dönemden geçiyoruz. Bütün bu coğrafyada Türkiye güçlü olarak ayakta durmak mecburiyetindedir” dedi.

Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, çeşitli ziyaretler ve programlara katılmak üzere geldiği Ordu’da, Ünye Belediyesi tarafından 15 Temmuz Meydanı’nda düzenlenen, organize sanayi bölgesi, fakülte yerleşkesi ve binası, kültür merkezi, Ünye konkasör şantiyesi ve beton santrali ve belediye iş merkezinin toplu temel atma ve açılış törenine katıldı.

Kurtulmuş, törende yaptığı konuşmada, Ünye Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyete geçtiğinde yaklaşık 8 bin insanın istihdam edilebileceğini söyledi. Ünye’de hayata geçirilen ve geçirilecek olan projelerde halkın desteğinin önemine de değinen Kurtulmuş, projelerin hayırlı olmasını temenni etti. Siyasetteki amaçlarının Allah’ın rızasını, halkın duasını kazanmak olduğunu söyleyen Kurtulmuş, “Yapılan her bir iş bir taraftan milletimizin günlük hayata ilişkin hayatını kolaylaştıran işlerdir. Bir taraftan şehirlerimize vizyon katan işlerdir ama diğer taraftan da baktığımız zaman ülkemizin topyekun gelişmesini sağlayan bunlar önemli işlerdir” dedi.

Editör: TE Bilisim