YOĞUN BİR KATILIM

Programa AK Parti İl Başkanvekili Ömer Topaloğlu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, AK Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar, Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç, AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi, Ortahisar İlçe Koordinatörleri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nahide Cihan ile İlçe Kadın Kolları Yönetimi, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan MerYönetimi ile Ortahisar ilçe mahalle başkanları katıldı.

Programa saygı duruşunda bulunulması akabinde İstiklal Marşının okunmasıyla başlandı.

 MUTLULUK DUYUYORUM

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşmalarından kısa kesitlerin yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı. Divan heyeti teşekkülü sonrasında programın açılış konuşmasını AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptı. Katılımcıları selamlayarak konuşmasına başlayan Çebi, ilçe danışma meclisinde tüm teşkilat mensuplarıyla bir arada olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtti.

ÇALIŞMA TEMPOMUZU ARTIRDIK

Ülke olarak önemli bir süreçten geçtiklerini anlatan Çebi, bu süreçte tüm teşkilat mensupları olarak birlik ve beraberliğine daha bir önem verilmesi gerektiğini vurguladı. Ortahisar İlçe Teşkilatı olarak çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini kaydeden Çebi, “Her daim artan tempomuzla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Aynı zamanda İlçe Kadın Kolları Yönetimimiz, İlçe Gençlik Kolları Yönetimimiz de programları dahilinde çalışmalarına aralıksız sürdürüyor.” dedi.

YOLUMUZ UZUN

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye’nin çevresinin saran zincirleri birer birer kırdığını kaydeden Çebi şöyle devam etti: “Lider ülke, lider devlet olma yolunda çok büyük mesafeler kat ettik. Türkiye kendisine ayak bağı olan prangalarını liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok değerli teşkilat mensuplarımızı takdire şayan gayretleri ve aziz milletimizin her gün artan teveccühü ile başarmaktadır. Yolumuz uzun, gerçekleştirdiklerimiz hedeflerimizin birer garantisidir.

SİYASETİ LOKAL YAPMIYORUZ

Bizler diğer siyasi oluşumların aksine siyaseti seçimden seçime değil, her an halkımızın içinde, yanında yapıyoruz. Siyaseti lokal olarak gerçekleştirenlerin aksine AK davaya gönül vermiş, memleket sevdalısı AK neferler olarak en verimli zamanımızı siyasete, milletimizin dertlerine deva olabilmek için harcıyoruz. Hamdolsun geride kalan 19 yıllık iktidarımız döneminde de bunu gerçekleştirdik, bundan sonra daha büyük bir gayretle aziz milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz.”

CEBİMİZDEKİ PARA CHP’NİN İHANETİNİ GÖSTERİYOR

Çebi konuşmasında son günlerde piyasalardaki dolar üzerindeki spekülasyonlara da değinerek sözü Merkez Bankası’na getirdi. Çebi şöyle devam etti: “Bankanın ismi, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’dır. Bütün banknotların üzerinde Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası yazar. Bilinenin aksine Devlet, kendi parasını basamıyor. CHP Merkez Bankası’nı kurarken yüzde 15’ini devlete yüzde 85’ini sabatayistlere teslim etmiştir. Cebimizdeki para CHP’nin ihanetini göstermektedir.

TÜRKİYE’YE DİZ ÇÖKTÜRMEK İSTİYORLAR

Kuruluşunda yüzde 15 olan devlet hissesi zamanla artmış, liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gayretleriyle yüzde 55’e çıkarılmıştır. Yüzde 55 devlet hissesi devletin olmasına rağmen diğer büyük hisseler Türkiye düşmanı, cennet vatan topraklarımızda gözü olan işbirlikçilerin elindedir. Bugün verilen kavganın, ekonomi üzerinde düzenlenen operasyonların kaynağında da bu yatmaktadır. Dik duran Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı verdikleri hain mücadelenin altında Türkiye’yi modern sömürge haline getirme amacı bulunmaktadır. Dış mihrakların ve içerdeki işbirlikçilerin esas hedefi ekonomi değil, Türkiye’dir. Türkiye her ne zaman dik durduğunda, masaya yumruğunu vurduğunda karşısına ekonomi oyunları getiriliyor. Bu hainliğin, bu oyunların bilincindeyiz.”

HALKI MEYDANLARA ÇAĞIRMAK VATAN HAİNLİĞİDİR

Muhalefetin Türkiye’ye düzenlenen ekonomi operasyonlarına açık destek  vererek adeta operasyonun bayraktarlığını yaptığını belirten Çebi, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Gezi olaylarında, hendek olaylarında, 15 Temmuz’da şimdi de ekonomi üzerinden aynı hainlik yapılıyor. ABD Başkanı Joe Biden’ın açıkça muhalefeti destekliyoruz, sözü halen kulaklarımızda yankılanıyor. Muhalefet çok büyük bir oyunun oyuncağı olarak hainliğe su taşıyor. Bu süreçte hainlerin halkı meydanlara çağrılarına Cumhuriyet Halk Partisi açıkça destek veriyor. Halkı meydanlara çağırmak bir çeşit vatan hainliğidir.

ESAS HEDEF TÜRKİYE’DİR

Hani ekonomi üzerindeki politikalarınız? Hani söz konusu ekonomiydi? Sorunların çözümüne bu şekilde mi yaklaşacaksınız? Esas olan, resmin tümüme bakabilmektir. Buradaki hedef Sayın Recep Tayyip Erdoğan değildir, esas hedef Türkiye’dir, aziz milletimiz, cennet vatan ülkemizdir. Asıl hedef dik duran, eğilmeyen, hakkını savunan, alan, ayağa kalkan Türkiye’dir. Yıllardır diz çöktüremedikleri Türkiye’ye ekonomi üzerinden operasyonlar düzenleyerek diz çöktürmeye çalışıyorlar.

CHP HDP’NİN KUKLASI HALİNE GELDİ

Terörün siyasi şubesi HDP’nin tüm talimatları Cumhuriyet Halk Partisi tarafından birer birer yerine getiriliyor ve hainlerden üstün teşekkür ifadelerini alıyorlar. HDP’nin sınır ötesi tezkereye hayır talebi, Cumhuriyet Halk Partisi tarafından aynen uygulandı. Vatan hainleriyle el ele kol kola yürüyüşlerini sürdürüyorlar. Bugün HDP, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile 10 Kasım’da her hangi bir mesaj yayımladı mı? . Hani milliydiniz? Hani vatanseverdiniz? Artık CHP, HDP’nin kuklası haline gelmiştir.” AK Parti Ortahisar İlçe Başkan Selahaddin Çebi’nin konuşmasını tamamlamasının ardından Ortahisar Belediye Başkanı Av.Ahmet Metin Genç ile AK Parti Trabzon Milletvekili Dr.Adnan Günnar birer konuşma yaptı.

Editör: TE Bilisim