Vakfıkebir Öğretmenevi Müdürlüğü görevinden Vakfıkebir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Ahmet Altın görevi Samim Aksoy’dan devir aldı. Devir teslim töreninde konuşan Ahmet Altın; “Samim bey ile çok eskiye dayanan dostluğumuz var. Kendisiyle geçirmiş olduğum bu süreçte doğru ve dürüstlüğü ile herkesin takdirini topladığını gözlemledim. Bu bir bayrak değişimidir. Devlet kurumlarında hepimiz emanetçiyiz. 7 yıl gibi uzun bir sürede görevini başarıyla yapan, kimsenin kalbini kırmadan "ismi ile müsemma" samimi ve güleryüzlü yaklaşımlarıyla hatırlanacak olan değerli dostuma bundan sonraki yaşamında başarı ve mutluluklar diliyorum." dedi.

AHMET ALTIN KİMDİR?

1966 yılında, Trabzon İli Vakfıkebir İlçesi İlyaslı Köyünde doğdu. İlkokulu, İlyaslı Köyü İlkokulunda; ortaokul ve liseyi, Vakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1989 yılında, KTÜ Giresun Eğitim Yüksek Okulundan mezun oldu.Üniversite eğitiminin ardından, 1999 yılında, Anadolu Üniversitesi lisans tamamlama programını; 2014 yılında ise Okan Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans programını tamamladı. Mardin İli Yeşilli İlçesi Bahçebaşı İlkokulunda (1989-1993) ve Trabzon İli Tonya İlçesi Hoşarlı İlköğretim Okulunda (1993-1996) öğretmen olarak görev yaptı.

Trabzon İli Vakfıkebir İlçesi Yalıköy İlköğretim Okulunda sırasıyla öğretmenlik (1996 - 1999), müdür yardımcılığı (1999-2004) ve müdürlük (2004-2010) görevlerinde bulundu. 2010-2018 yılları arasında ise Vakfıkebir Atatürk Ortaokulunun müdürlüğünü yaptı. 2018 yılından itibaren sürdürdüğü Vakfıkebir Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü görevini ifa etmekte iken Bakanlık Kararnamesi ile Vakfıkebir İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atanmıştır. Vakfıkebir İlçe Millî Eğitim Müdürü Sayın Ahmet Aaltın evli olup iki çocuk babasıdır.

Editör: TE Bilisim