Sağlık Bakanı Koca'ya Ziyaret

Milletvekili Cora, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile başta Şehir Hastanesi olmak üzere Trabzon’daki sağlık alanındaki yatırımların sürecini değerlendirdiklerini belirterek Bakan Koca’ya şehre gösterdiği yakın ilgi nedeniyle kendisine çok teşekkür etti.

Tarım Ve Orman Bakanı Pakdemirli’ye Ziyaret

Cora, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile de şehirde devam eden DSİ yatırımlarını, meraların kullanımlarından kaynaklanan ihtilafları, tarım ve hayvancılıkla ilgili güncel konuları, kooperatiflerin ve çiftçilerin yaşadığı sorunları görüştüklerini ifade ederek, konulara yaklaşımı ve duyarlılığı nedeniyle kendisine teşekkür etiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Cevdet Erdöl’e Ziyaret Etti

Cora, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Cevdet Ördöl ziyareti ile ilgili olarak da, “Türkiye Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl’ü ziyaret ettik. Daha önce sağlık komisyon başkanlığı ve milletvekilliği görevlerinde bulunan değerli hocamızın şehrimize yaptırdığı sağlık yatırımlarını ve diğer hizmetleri unutmak mümkün değildir. Ayrıca sigara ile mücadele noktasında ortaya koyduğu duruş ve bu yöndeki yasa çalışmaları ile gazi mecliste iz bırakmış milletin hafızasında ise önemli bir yer edinmiştir. Kendisine çok sevdiği Sürmene ilçemizin tablosunu hediye ettik. Başarılar diledik” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilisim