Köklerini parlak ve temiz mazimizden alan Milli Görüş siyasetinin 1969 yılında başlayan bu ulvi yolculuğunda, yarım asırdan fazla bir zaman geride kaldı. Biz, temel ilkelerimizden sapmadan, inançla, kararlılıkla ve heyecanla bu yolculuğu sürdürüyoruz.  50 yıldır çizgimizden taviz vermedik, yolumuzdan dönmedik.” dedi. 

TABANIMIZI GENİŞLETİYORUZ

Kurt, açıklamasında şunları kaydetti: “Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu ile birlikte yeni dönem siyaset anlayışımızın ardından belirli bir kesime değil toplumun tamamınaetki etmeye başladık.

Bunların başında son dönemde birçok kez gündeme gelen ve Z kuşağı diye adlandırılan gençlerimiz geliyor. Saha ve sosyal medya çalışmalarımızla gençliğimiz üzerinde ciddi bir iz bırakıyoruz. Türkiye’nin her yerinde ve her düşünceden insanıyla birlikte yeni bir yapılanmaya giderek tabanımızı ciddi manada genişletiyoruz. Partimizin tabanını genişletecek çalışmaların en büyük örneğini Trabzon’da yaşıyoruz. Şehrin geçmişini, bugününü bilen ve geleceğini tasarlayan tecrübeli, aynı zamanda genç ve heyecanlı kadroları bir araya getiriyoruz. Trabzon şehrini bir adım ileriye getirebilmek için büyük bir konsensüs sağlayarak yönetim kurulumuzu oluşturuyoruz. Lakin listemizden daha önemli bir şey var ise o da kongreden sonra bu listenin Trabzon’da yapacağı çalışmalardır. Bunu da hep birlikte göreceğiz. Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı 27 Eylül Pazar günü, İl Kongresini gerçekleştirecek. Pandemi nedeniyle sürekli ertelenen Kongremizi, inşallah bu hafta sonu saat 11.00’de Cephanelik Restoranda nezih bir ortamda ve pandemi kurallarına uygun olarak yapacağız.Yeni dönemde Türkiye’de olduğu gibi Trabzon’da da siyasetin parlayan yıldızı, Saadet Partisi olacaktır.”
 
Editör: TE Bilisim