Bayramların birlik ve beraberliğimizin pekiştiği,  kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler olduğunu ifade eden Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, “Ülkemiz bir yandan Covid-19 salgını ile mücadele etmeye devam ederken diğer yandan başta ekonomi olmak üzere,  yatırım ve projelerine hız kesmeden devam etmektedir. Dünyanın en gelişmiş ülkelerinin bile çaresiz kaldığı, büyük sıkıntılar yaşadığı bir dönemde, ülkemiz çok şükür bu salgını güçlü sağlık sistemi ve fedakarca çalışan sağlık personeli sayesinde çok başarılı bir şekilde yürütmektedir.” dedi.

Aşı çalışmalarının da yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade eden Günnar; “Tüm dünyayı etkileyen Covid-19 salgınıyla mücadele de Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarına uymanın yanında aşılama çalışmaları da çok büyük önem taşımaktadır. Bugüne kadar yaklaşık 20 milyon vatandaşımızın aşılama çalışmaları tamamlanmıştır. Ayrıca yerli aşımızın da Eylül-Ekim ayında devreye girmesiyle, nüfusumuzun büyük bölümünün aşılanmasıyla birlikte inşallah gelecek yıl bu pandemiden kurtularak yeniden eski günlere dönmeyi umut ediyoruz” dedi.

Milletvekili Günnar; “Covid-19 salgın hastalığı nedeniyle 2 yıldır bayramlarımızı evlerimizde geçirmek zorunda kaldık. Bu bayramda anne, baba ve yakın akrabalarımız başta olmak üzere arkadaş ve dostlarımızla kucaklaşamayacak ve bayramlaşamayacağız. Alınan tedbirlere ve konulan kurallara sıkı bir şekilde uymamız ile geçmişte yaşadığımız güzel günlerin yakın bir tarihte geri geleceğine inanıyorum’’ dedi.

Günnar, ‘’Yeniden birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelerek coşkuyla kucaklaşacağımız nice bayramları yaşayabilmek dileğiyle Milletimizin Mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla kutlar, Bayramın milletimize ve tüm İslam alemine sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim’’ diyerek sözlerini tamamladı.
 

Editör: TE Bilisim