Şampiyonluğunu geçen hafta Antalyaspor beraberliği ile ilan eden Trabzonspor dün akşam Hatay deplasmanında  bir puanla yetinmek zorunda kaldı. Pozisyonu bol olan ve Bakasetas tarafından kaçırılan penaltılı bir ilk yarı. İki takım da gol artadı. Top daha çok Trabzonsporlu futbolcuların ayağında idi ama zaman zamanda ev sahibi takım bordo- mavili kalede tehlikeli olmadı desek  yalan olur. Serkan’ın iki hatasından faydalanamayan takım Hatayspordu. Bir pozisyonda Uğurcan son anda topu dışarı çeldi. Bu pozisyonları atlatan bordo-mavililer bu kez rakip kalede gol aradı Djaniny, Kouassi ve Bakasetas ile yakaladıkları pozisyonları kaleci Münir’e teslim edildi.

İlk yarıda top bir hem Hatay’da hem de Trabzonspor’da olurken ev sahibi kale sahası içinde Murat Cem’e yapılan tehlikeli hareketi Var hakemleri Volkan Bayarslan’ı uyarıp pozisyonu Var’dan izlemelerini istemeleri üzerine Bayaslan pozisyonu izledikten sonra penaltı noktasını gösterdi. Bakasetas topu kaleci Münir’e nişanladı. Tehlike çok, şut çok, pozisyon çok. Trabzonspor topla biraz daha fazla oynuyor. Kısa ver-kaçlarda başarılı ama yine rakip on sekize kadar gidebiliyorlar, sonrası yok.

Trabzonspor ikinci yarı daha atak. Cornelius, A.Kadir Ömür ve Visca’nın oyuna girmesiyle, Hataysporlu oyuncuların bir anlık hatasından  Berat’ın  pasında Trabzonspor ikinci yarının başında Djaniny’le golü buldu. Ev sahibi oyundan kopmadı. Trabzonspor kalesinde gol aradı nitekim maçın uzatma dakikalarında Hatayspor, Diouf ile beraberlik golünü atarken yan hakem ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırdı. Var’ın incelemesiyle orta hakem Bayarslan golü verdi. Maç berabere sonuçlandı.