2021-2022 TFF Ahmet Çalık Sezonu Şampiyonu Trabzonspor’un şampiyonluk kutlamalarında ilklere imza atıldı. 14 Mayıs 2022 Cumartesi Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda gerçekleşen kutlamalar birçok rekora da sahne oldu.

Trabzonspor, şampiyonluğunun ardından kutlamaları ile de konuşulmaya devam ediyor. Tüm sporseverlerin büyük beğenisini kazanan kutlamaların sonuncusu ve en büyüğü dün akşam Trabzon Şenol Güneş Stadyumu’nda gerçekleşti. Resmi kutlama hüviyeti de taşıyan dün akşamki kutlamalarda Trabzonspor yıllardır beklediği şampiyonluk kupasına da kavuştu. Yaklaşık 40.000 kişinin tribünleri hınca hınç doldurduğu gece rekorlara sahne oldu.

Rekorların Gecesi 

Son 8 şampiyonluk gecesinin 5’ini organize eden ve bu muhteşem gecenin de mimarı olan AdStation’dan alınan bilgilere göre Trabzonspor’un şampiyonluk gecesi ilklerin de gecesi oldu. Tam 45 TIR’lık teknik ekipman hafta başından itibaren Trabzon’a ulaştırıldı. Kutlamaların 6 günlük yoğun bir çalışmanın ürünü olduğunu söyleyen AdStation Genel Koordinatörü Hakan Doğan toplamda 18 km kablo kullanıldığını, 600 metre truss sistemi kurulduğunu, 500 kişinin emek verdiğini iletti. Türkiye’de ilk kez kullanılan dev lazerlerin geceye büyük fark kattığını ifade eden Doğan, gecenin sonunda herkesin evlerine mutlu, coşkulu ve sağ salim dönmesiyle tüm yorgunluklarını unuttuklarını söyledi. 

Trabzonspor’un hasretle beklediği şampiyonluğa yakışır şekilde düzenlenen gece için kurulan 500 m2’lik alanıyla bugüne kadarki en büyük kupa platformu da tüm seyircilerin ve futbolseverlerin büyük beğenisini kazandı. 

Onbinlerce Tweet Atıldı, Yüzlerce Basın Mensubu Geceyi Takip Etti 

Bu tarihi geceyi unutulmaz kılmak için tribünleri dolduran 40.000 kişi kutlamalardan anbean görüntüler ve videolar paylaştı. Twitter’da ve Instagram’da en çok konuşulan başlık olan Trabzonspor’un kupasına kavuştuğu bu gecede yerli ve yabancı yüzlerce basın mensubu hazır bulundu. 

Spor ile İç İçe Bir Etkinlik 

Kültürü Spora olan sevgisiyle bilinen iş insanı Muhittin Palazoğlu tarafından 2006 yılında kurulan AdStation, ilk günden bu yana spora büyük önem verdi. Ajans kültürüne de yoğun olarak yansıtılan bu ilgi ve çaba, profesyonel ve genç ekibi sayesinde gitgide büyüyerek gerek spor kulüplerinin gerekse de büyük markaların AdStation’a güvenmesini sağladı. Bugüne dek Fenerbahçe, Galatasaray ve Başakşehir’in şampiyonluk kutlamalarını defalarca gerçekleştiren AdStation 2 aydır Trabzonspor ile bu muhteşem gecenin kurgusu üzerinde çalıştı. 

AdStation, etkinlik alanında faaliyet gösteren bir “entegre pazarlama iletişimi” ajansıdır. Hem üstlendiği hem de kendine ait tüm iletişim projelerinde çalıştığı markaları çift koldan etkileşime sokar. Bir tarafta spor, sanat ve saha iletişimi projeleri yoluyla tüketici ile buluşan marka, diğer tarafta da kurumsal pazarlama iletişimi çalışmaları ile kurum ve sektör içi profesyonellere dokunur.