Ünal Karaman'ın ayrılığının ardından popülizmin dümen suyuna kendimi bırakıp;  takipçilerime takipci katmak, popülaritemi artirmak yerine yönetimin yanında kulübün yanında yer aldığım için ciddi eleştirilere maruz kaldım.
 
Iki gün önce TAKA  GAZETESİ için kaleme aldığım makalemde yaşananları GEZİ eylemlerinde yaşananlara benzetmemi şaka olarak düşünenler, komik bulanlar olmuştu.
 
Hatta Trabzonspor üzerinden Trabzonsporluluğu ile bilinen Maliye bakanı Berat Albayrak'a yapılan itibarsizlaştirma çabalarına işaret ettiğim için de mesafeli olduğum Akp'ye yandaş bile ilan edildim.
 
Zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu,  Trabzonspor'un ne denli büyük bir badire atlattığı gösterecektir.
 
Yaşananlar derinlemesine incelendiğinde ; Aralık ayında açılmış sahte hesaplar ile hazırlığı aylar önceden tamamlanmış bu operasyonun  ŞIKE CETESININ yurtdışında yerleşik tetikçi hesapları  ile  birlikte doğru zamanı ve zemini beklediği görülüyor.
 
Ünal hoca'nın ayrılığına karşı çıkan masum taraftarların HAKLI isyanına (büyük harflerle yazıyorum HAKLI İSYANINA) bir de Hocanın tepkisizliği eklenince, fırsattan istifade açık yaraya uçuşan bakteriler gibi yaşam alanı buldukları anlaşılıyor.
 
Önüne geleni silip süpüren bir sel misali bu örgütlü yapi bu süreçte kulübün yanında olan Bakanından Gazetecisine ayrım yapmaksızın herkese saldırması ne denli büyük bir nefretin ürünü olduklarını gösterdiğini umuyorum.
 
‘’Kısa bir özet geçmek gerekirse; Bakan beyin Ünal hoca ile laf dalaşına girdiği, hocanın bu yüzden istifa ettiği haberi öncelikle yayıldı. Hemen ardından da ağzı laf yapabilecek, eli kalem tutan ‘’YEREL MEDYA’’ mensuplarının itibarsızlaştırma ve sindirme eylemine başladılar.  Bu medya mensuplarının bir kısmını eski Tweetleri üzerinde fetö’cü iması ile ve benim gibi bu tip argüman bulamadıklarını da yandaş yapıştırması ile itibarsızlaştırma yoluna gittiler..
 
Bunlara benzer daha yüzlerce tweet örneği elimde mevcut. Bu kadar rastlantıya ancak saflar inanır.
 
Bir taraftarımızın kalabalığa bağırdığı gibi " şampiyon olacağız beyler salağa yatmayın"
 
Benim de son sözüm budur!!
 
Başka Trabzonspor yok sahip çıkalım!!