Marmaris’te düzenlenen Marmaris Master Cup 2021 turnuvasının şampiyonu Trabzon temsilcisi Maçka Belediyesi Veteranlar Takımı oldu. Şampiyonluk kupasını Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan alırken, İbrahima Yattara attığı gollerle turnuvaya damga vurdu.

Geçtiğimiz sezonunun Türkiye Şampiyonu Maçka Belediyesi Veteranlar takımı, bu sezon Marmaris’te düzenlenen Marmaris Master Cup 2021 turnuvası final karşılanmasında bir başka Trabzon ekibi Akyüz Veteranlar ile karşılaştı. İlk yarıyı Akyüz Veteranlar 1-0 galip bitirirken, maçın son saniyelerinde İbrahima Yattara’nın attığı frikik golü ile maç 1-1 berabere tamamlandı. Maçın ardından penaltı vuruşlarında Maçka Belelediyesi 4-2’lik sonuçta Marmaris Master Cup 2021 şampiyonu olarak kupayı aldı.

ÇOK MUTLUYUZ

Maçka Belediyesi Veteranlar takımı kaptanı ve Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, maç sonu yaptığı açıklamada, “Öncelikle ben Elit Master Lig organizatörlerine çok teşekkür ediyorum. Gerçekten adı gibi elit bir lig. Biz 3 yıldır hemen hemen bu tarz turnuvalara katılıyoruz. Ama her zaman takımlarıyla, yöneticileriyle nezaketten uzaklaşmayan çok kaliteli bir lig. Aynı zamanda biz bölgeler arası ligde de oynuyoruz. Trabzonlular hep iddialı olur biliyorsunuz. Bizde her zaman iddialıydık. Bizim bir sloganımız vardı; ’Şampiyon olmak önemli değil, şampiyon kalmak önemli’. Buraya şampiyon kalmaya geldik. Bunun için çok mutluyum. Takım arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. Herkesin emeğine sağlık” ifadelerini kullandı. Bu arada Maçka Veteran takımı oyuncuları şampiyonluğu kolbastı oynayarak kutladı.