Güler misin ağlar mısın? Sahadaki takımı bile tanıyamadım. Kendi kendime ayı ayıp şampiyon takıma yakışmayan bir futbol seyrediyorum.

Ligin bitimine üç hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor dün son maçını İstanbul’da Başakşehir ile oynadığı maçta ilk yarıda ortaya konan ve oynanan futbol şampiyon olan bir takımın futbolcularına yakışmadı. Ben ekran başında maçı izlerken resmen utandım. Bir ara televizyonu kapatmak istedim.

Başakşehir, şampiyon Trabzon önünde ilk yarı şov yaptı!...

Fatih Terim Stadı’nda Trabzonspor yoktu!...

Trabzonspor'da kim vardı derseniz hiç kimse yoktu.

Bordo-Mavililerde dünkü maçta ne de olsa şampiyon olduk. Son maçlar gazozuna gibi bir maç havası vardı.

Varlarla yokların maçında tribünlerdeki az sayıdaki Başakşehir’in taraftarları takımlarını desteklerken Trabzonspor’u mumla aradı!

Önce kimden başlayalım….

Al birini vur ötekini hepsi aynı…

İlk yarıda yenen üç golün ikisinde, genç Ahmetcan’ın büyük hatası olurken ya Berat efendi ne yapıyor? O da ceza sahası içinde hem pozisyonu seyrediyor. Bu da yetmezmiş gibi pozisyona arkasını dönüyor.

Nwakaeme sahada var mı yok mu belli değil… Visca ilk geldiğinde üç maçı aldı başka yok...

Trabzonspor için iki söz yeter;

Nerdesin uşağum!

İkinci yarı yapılan değişikler biraz takıma “ekşin” getirdi o da nafile... Bordo-Mavililerin ikinci yarıda gol pozisyonları vardı. Kaleci Volkan’ı geçemedi. Bunların dışında doğru dürüst pozisyon var mı derseniz yok… Bakasetas da eh işte... Nwakaeme golde var sahada yine yoktu! Trabzonspor'da Hamşik, Abdülkadir Ömür olmadı mı rakip kaleye gitmek zor. Abdullah hoca dünkü maçta hepten çaresiz. Sadece kenardan seyretmekle yetindi. Ligin son maçında Trabzonspor’a gönül verenleri hayali sükute uğrattı. Kısacası şampiyona yakışmayan bir futbol ortaya koyması tepkilere neden oldu. Şayet gelecek sene yönetim Şampiyonlar Ligi için bu kadroya takviye yapacaksa çok kaliteli oyuncular almalı eften püften oyuncular alınırsa bir Koita, Kouassi, Yunus Mallı vs..vs gibi isimler alınacaksa ilk turda hayalleri söner. Havluyu erken atar…