Trabzon Çaykara Taşkıran’daki Bulak Su, saniyede 2 litre doldurma yapıyor. Çok güzel bir pH’ı ve tadı var. Dünyada 70 iletkenlik olan su sayısı 5’i geçmiyor. Bulak suyun iletkenliği 74. Suyun çıktığı bölge yaylada ve granit kayadan çıkıyor. Yağmur veya kar suyu karışmıyor. Son sistem filtreler kullanıldı. Her depoya özel filtreler takıldı. Gıda mühendisleri her ay fabrikayı denetliyor. Tüketiciler çok şanslı. Temiz ve güzel su içiyorlar. 

Hastanelerin Tercihi

Şehir hastanelerinin yüzde 90’ına Bulak su verilecek. Sözleşmeler imzalandı. Hastanelerin bu suyu tercih etme nedeni de pH’ının yüksek olması. Şifa kaynağı. Vücutta biriken toksitleri de çok çabuk atıyor. Bulak su çok çabuk idrar da attırıyor. Mideye hiç zarar vermiyor. Trabzon ve Rize’deki bütün hastaneler de var. Çok yakında tüm Türkiye’de olacak.

Uzman Tavsiyesi

İyi ve kaliteli su yaşamın sağlıklı bir şekilde idame ettirilebilmesi için çok önemli bir unsurdur. İçme suyunun temiz olması kadar, sertliğinin de insan bedeni üzerinde önemli rol oynadığı bilinmektedir. Peki, iyi ve kaliteli su nasıl olmalıdır? İşte, İç hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya'nın konuyla ilgili yapmış olduğu değerlendirmeler ve PH değeri hakkında detaylı bilgiler: ‘Suyun vücut için değerliliğini belirleyen etmen de suyun pH derecesi. Suyu alkali yapabilmek için damlalar satılmakta, karbonatlar önerilmekte. Ancak suyun kendi alkalilik değerini okuyarak da bu konuda bir yorum yapılabilir. pH 7 nötr kabul ediyoruz. pH 8,5’ a kadar da alkali olması, vücut için daha sağlıklı olduğu anlamına geliyor. Yani satın aldığınız suyun üzerindeki pH 7,2’den başlayarak 8,5’a kadar olabilir.