Trabzonspor’un bitime üç hafta kala hak etmiş olduğu tertemiz şampiyonluğun mutluluğunu doyasıya yaşamak camianın hakkı. Emeği geçenlere ve bizlere bu mutluluğu yaşatanlara şükranlarımızı sunuyoruz.   

Bu, öylesine elde edilmiş sıradan başarı bir değil. Bu başarı, şampiyonluktan daha öte anlamlar ifade etmektedir. Olmasın, olamaz diyenlere bir başkaldırı ve isyandır. Egemen güçlere karşı kazanılan bir devrimdir. Trabzonspor bu devrimin ilkini 1976 da yapmış ve şimdide ikincisini gerçekleştirerek tarihe not düşmüştür. Gerçekleştirilen bu ikinci devrim, artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır. Spor camiasının içinde yer alan her kesimin artık Trabzonspor’u kabullenmesi ve güçlü varlığının farkına varması zorunluluktur.  

Trabzonspor bu sezon rakiplerine tarihi fark atarak şampiyonluğu uzanmış ve daha önce (1996-2005-2011) olduğu gibi son haftaya bırakmanın riskini ortadan kaldırmıştır. Sevenine sevmeyenine biz olursak böyle şampiyon oluruz mesajını vererek geçmişte uğradığı haksızlıkların bedelini bu şekilde ödetmenin onurunu bizlere yaşatmıştır.

Yaşanan bu başarı Trabzonspor’un prangalardan kurtulması ve gelecek beş yıla damgasını vurması anlamına geliyor. Taraftarların  “O Sene Bu Sene Bundan Sonra Her Sene”  sloganı hiç şüphem yokki bundan sonraki süreçte vücut bulacak. Herkesten iştiramım, birlik ve beraberliğin, stadı doldurarak destek vermenin sonucunu gördük mesaj net, yeni sezonda aynı hassasiyetin gösterilmesi çok önemli.

Elde edilen başarıdan sonra taraftarın kutlamaları takdire şayan ve bu kulübün büyüklüğüne yakışır nitelikteydi. Hepinizi tebrik ediyorum. Herkesin ikincilik için mücadele ettiği ligde sizler bizler doyasıya bu şampiyonluğu büyüterek kutlamanın haklı gururunu yaşayalım.