Trabzonspor’da Olağan Genel Kurul geçen hafta yapıldı.

Trabzonspor’un şu andaki başarılı gidişi, iyi olduğu için bu gidişata zarar vermeyelim düşüncesinde olan aklıselim Trabzonsporlular aday olmayarak faal yönetime destek verdiler.

Ahmet Ağaoğlu’nun listesine yeni isimlerin katılması ile çok az sayıda delege oy kullandı.

Yeni gelen yönetime biz de destek oluyor ve başarılar diliyoruz.

Takviye yapılarak gelen yeni yönetim tabii ki boş durmayıp ara transferde kadroya yeni transferler yapacaktır.

Çünkü elimize geçen bu önemli fırsatı değerlendirip bu sezon mutlu sona erişmek artık çok yakın diyorum. Yeni yönetim Trabzonspor camiasına hayırlı olsun.

Gelelim bu haftaki maçımıza; Trabzonspor haftalardır kötü oynadığı maçları hep kazanıyordu.

Bu hafta Antalyaspor maçına da tam kadro olarak çıktı.

Sadece Abdülkadir Ömür’ün hafif bir sakatlığı vardı. Hoca da bu oyuncumuzu riske atmayıp dinlendirdi. Bu haftaki rakibimiz Antalyaspor, ligin en zayıf takımlarından biridir diyebilirim.

Ancak ne var ki Trabzonspor’un namağlup oluşu bütün takımları iştahlandırıyor ve onun için de olan güçleriyle Trabzonspor’un üzerine saldırıyordu.

Bu da çok doğal bir şeydir çünkü namağlup bir takımı yenmek herkese nasip olmaz.

Maça Antalyaspor öyle bir hızlı başladı ki daha ilk 10 dakikada önemli üç pozisyona girdiler. Trabzonspor’un orta sahasında Bakasetas ve Hamşik yoklara oynadı.

Bunlara bir de Berat’ın çok kötü oluşu eklenince Antalyaspor’un ekmeğine adeta yağ sürmüş oldular. Trabzonspor’un şansa attığı gol, Abdullah Avcı’yı bile adeta şaşırttı ve maç 1-1 olduktan sonra son yarım saatte enteresan bir değişiklik yaptı.

Cornelius’u çıkartıp defansa Siopis’i alarak adeta skoru korumaya gitmek istedi.

Fakat işler onun istediği gibi gitmedi. Bence bu maçı hocamızın bu yanlış değişiklikleri nedeniyle kaybettik diyorum. Tabii ki Nwakaeme’nin de maçın başında sakatlanıp çıkması bütün gücümüzü tamamen yok etti. Bu da Antalyaspor’un maça asılmasına daha iyi oynamasına neden olan faktörlerden biridir diyorum.

Oyuncularımız sahada gezinirken, Antalya takımı çok iyi paylaşım yaptı.

Trabzonspor’a da oynama izni vermedi. Bunun yanında çok koştular, bizden çok üstün oynayarak maçı da hak ederek kazanmayı başardılar.