Futbolcu olarak üst düzey bir yetenek olmamasına rağmen yeni transfer olduğu bir takıma geldiği andan itibaren bu denli katkı yapan futbolcu çok nadir rastlanan bir durumdur.
 
 Futbol karakteri olarak takımı için her şeyini sahada veren biri olarak Trabzon seyircisi onu bağrına basacağı daha baştan belli idi. Ancak daha ilk maçında sahaya çıkarken seyirciyle bütünleşmesi onlara amigoluk yapıp coşturmasını doğrusu ben beklemiyordum. Daha da önemlisi ilk maçında takım arkadaşları ile olan uyumunu seyirci ile olan iletişimi 40 yıllık Trabzonsporlu gibi aidiyet duygusu içinde olmasını takdir etmemek mümkün değil.
        
Sevgili okurlar ikinci devrede yapılan üç maçta alınan üç puanda Yusuf ile birlikte Olcay’ın katkısı tartışılmaz. Buradan doğru transfer yapıldığında takımda iki taşın oynaması nelere kadir olduğunu yaşayarak gördük. Burada sağ ve de sol beke alınan futbolcuları ihmal etmemek lazım tabi. Benim amacım sadece takımın eksik yerine doğru neşter vurulduğunda nelerin olduğunu öne çıkarmaktır.

Hepsi o kadar
        
Tekrar Olcay’a dönersek oynadığı futboldan çok yanındakilere verdiği katkı ile öne çıktığını görüyoruz. Attırdığı goller bir yana bugüne kadar varlığı belli olmayan futbolcuları ateşlemesi onları kedine getirmesi bence takıma yaptığı en büyük katkıdır. Bu özelliğinden hiç yararlanmayan ama mutlak yararlanması gereken Yusuf Erdoğan’ın dikkatini çekmek isterim. Aklını kullanırsa onunla oynarken çok daha iyi yere geleceğini aklından çıkarmamalıdır.
        
Olcay’la ilgili bir bilgi paylaşarak şimdilik bu bahsi kapatalım. Sevgili okurlar bu kardeşimiz maç sonu itibari ile oynadığı kol bastıya bakarak acaba bir yerden Karadeniz geni taşıyor mu diye düşündüm. Zira aynı Olcay yanlış hatırlamıyorsam kendi düğününde de Tolga ile yine kolbastı oynamıştı. Aldığım bilgilere göre annesi Sivasalı babası Kayserili’dir. Kendisi Almanya Duseldorf doğumludur. Belli ki geldiği günden itibaren seyirci ile bütünleşmesi kolbastıdaki mahareti onun Karadeniz’e ve de Trabzonspor’a olan ilgisini gösteriyor, bu da yeter.
        
Sonuç olarak yeni sahada 20 binin üstünde seyircinin desteği ile alınan üç puan harika bir sonuçtur. Yeni santrfora zaman tanımak gerek. Daha geleceği konuşulurken katkısı eldeki santrfora oldu. Zira son iki maçtır oda iyi oynamaya başladı. İkisi yabancı saha son üç maçta alınan üç puan süper ancak takımımızı zorluk derecesi daha yüksek maçlarda görmeden verilecek kararın erken olacağını düşünüyorum. İyi haftalar.