Trabzonspor’u yorumlarken genelde oyuncular üzerinden yazılır çizilir. Bu ayrıca konuşulması gereken bir konu, kaldı ki oyuncuların yetersizliğini iki yıldır herkes görüyor ve dile getiriyor, görmezden gelen sadece yönetim.

Öncelikle şunu belirtmek isterim, Trabzonspor’u başarıya taşıyacak bir oyun anlayışı yok. Dikkat ederseniz saha içinde topsuz alanda ki oyuncular oyun içinde pasif ve hareketsiz kalarak rakibin oyuna hükmetmesine ve topun kolayca rakibe kaptırılmasına neden olmaktadır. Abdullah AVCI futbol bilgisi ve iddialarının tersine öylesine kötü bir oyun oynatıyor ki, bundan fazlasını beklemek hayalcilikten öteye gidemez.

Saha içinde koşan, yardımlaşan, bireysellikten kurtulup takımı için mücadele eden, topsuz oyunda hareketli olup arkadaşlarına alan açan bir oyuncu topluluğu göremiyoruz. Topu ileriye taşıma yerine defansta yan top yaparak oynamaya çalışan, bunu yaparken de yavaş hareket eden oyuncuların performansını sorgulama yerine, bunlara tahammül eden, böylesine kötü oyuncular için kenarda bekleyen TS patentli fişek gibi oyuncuları harcayan hocayı sorgulama en doğrusu olsa gerek. Abdullah AVCI eğer bu oyunculara istediği oyunu oynatamıyorsa, neden inatla bunlarda ısrar ediyor anlamıyorum. Yönetimin şampiyonluk gibi bir hedefi zaten yok, bunu kadro planlamasından anlıyoruz. Peki Abdullah AVCI’nın hedefi nedir çok merak ediyorum. Şimdi kimse kalkıp ta seneye daha iyi olacağız demesin, çünkü öyle olmadığını 37 yıldır yaşayarak öğrendik, bu takımın tek sorunu yetersiz oyunculara ve hocalara teslim edilmesidir. Futbol denen bu basit “oyunun” gereklerini yerine getirerek oynayamayan ve oynatamayanlardan dolayı yıllardır çok beden ödedik, ödemeye de devam ediyoruz.

Yönetim her söyleminde, bu takımın gerçek sahibi taraftardır diyor. Eğer bu konuda ciddiyseniz, biz bu takımın taraftarı olarak bu oyuncuları seyretmek istemiyoruz, yönetimin ve Abdullah AVCI’nın bize bunları zorla seyrettirme hakkı olmamalı.

Son şampiyonluk ta doğan çocuklar 37 yaşına bastı, anlaşılan o ki, kötü yönetimler nedeniyle bunların çocukları da şampiyonluk göremeyecek.

Bu şehre ve Trabzonspor’a yazık ediyorsunuz…