İKNA EDİLMEYE ÇALIŞILIYOR

Trabzonspor, 10 numara transferi için bir süredir arayış içindeydi. İtalya Seri A ekibi Atalanta’nın 32 yaşındaki Arjantinli 10 numarası Papu Gomez için resmi adımlar atılmıştı. Abdülkadir Ömür’ün Konyaspor maçında sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından 10 numara transferi Trabzonspor için şart oldu. 10 numara pozisyonunda Ömür’ün alternatifi olmayınca teknik direktör Abdullah Avcı’nın Papu Gomez transferinin bir an önce bitirilmesi yönünde talebi olduğu öğrenildi.

CEVAP BEKLENİYOR

Yoğun maç trafiğinde yaratıcı oyuncuya çok ihtiyacı olacağını belirten Avcı’nın Gomez transferine yoğunlaştığı belirtildi. Trabzonspor yönetimi de bonuslarla birlikte 4 Milyon Euro bonservis ücreti önerdiği Atalanta’dan cevap bekliyor. Gomez’in menajerinin 3 gündür İstanbul’da olduğu ve görüşmelerin devam ettiği belirtildi. Enzo Perez’in Trabzonspor’a gelecek olması milli takımdan eski arkadaşı Papu Gomez’in de ikna olmasını kolaylaştırabileceği belirtiliyor.

PEREZ VE VİSCA

Trabzonspor, Papu Gomez transferinin yanı sına Enzo Perez transferine de kilitlenmiş durumda. Prensip anlaşmasına varılan 34 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Türkiye’ye davet edilmişti. Bordo-Mavililer, Perez’in imza atacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Uzun lig maratonunda alternatifli bir kadro oluşturmak isteyen teknik direktör Abdullah Avcı, yönetimden Başakşehir’den eski öğrencisi Visca’yı istemişti. Visca konusunda da girişimler sürüyor. Okan Buruk ile arasının bozuk olduğu belirtilen Visca’nın Trabzonspor’a gelmeye sıcak baktığı belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim