KAR FENA  BASTIRDI

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta ligin ilk yarısını 40 puanla lider Sakaryaspor’un 5 puan gerisinden ikinci sırada tamamlayan 1461 Trabzon, ikinci yarısı yoğun kar altında oynanan maçta  alt sıralardan kurtulmak için uğraşan Etimesgut Belediyespor’a  deplasmanda  2-0 mağlup olarak beklenmedik bir yara aldı. 

TAKİPÇİLERİ ARAYI KAPATTI!

Maça etkili başlayan Etimesgut Belediyespor 16. Dakikada Bert Akgönül’ün golüyle öne geçti ve ilk yarı bu skorla ev sahibi takımın 1-0 üstünlüğü ile kapandı. 2. yarısı  yoğun şekilde yağıp  sahayı da  top oynanamaz hale getiren  kar altında  pek varlık gösteremeyen Kırmızı-Lacivertlilerin gol çabaları sonuç vermezken,  Etimesgut 50. Dakikada Mehmet Sıddık’la ikinci golü bularak farkı ikiye çıkardı 2-0. Kalan dakikalar başka gol getirmedi ve 1461 Trabzon sezonun 2.yarısına beklenmedik bir yenilgi ile başladı.

Stat: 15 Temmuz Milli Birlik

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar **, Arif Dilmeç**,  Bedirhan Soydemir**

ETİMESGUT BLD: Emre Selen ***  Ömer Kandemir***,Sezer Özmen***, İsmail Güner***,Berk Akgönül***(Dk 70 Mehmet Ali*),Maksut Taşkıran**(Dk 64 Maksut Göçer*),Mehmet Sıddık***,(Dk 83 Anıl*),Gökhan Lale ***,Erdi Zengin ***,Göksu Türkdoğan***,(Dk 85 Anıl Karadayı*),Burak Çolak***(Dk 64 Yağız Bolat*) 

1461 TRABZON: Özkan Karabulut *,Yasin Palaz *,Yunus Emre *,Ali Aytemur* ,Atakan Gündüz**,Hakan Yavuz*,Caner Aktaş** ,Özkan Yıldırım*(Dk 62 Utku Sen*),Halil İbrahim*(Dk 62 Ahmet Sun*),Hakan Yeşil *(Dk 73 Tunahan Eşgül*) ,Yasin Abdioğlu* 

GOL: Dk 16  Berk Akgönül, Dk 50 Mehmet Sıddık  (Etimesgut)

Editör: TE Bilisim