CANİKLİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ

Süper Lig’de son üç haftada 1 beraberlik, 2 galibiyet alarak moral bulan Giresunspor'da Kulüp Başkanı Hakan Karaahmet'in eşi Aysun Karaahmet, Yeşil-Beyazlı yönetimin değerinin bilinmesi gerektiğini söyledi. Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu'nda Öğretim Görevlisi olarak çalışan Aysun Karaahmet, TAKA’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yakın tarihe kadar sporla ilgili olmadığını belirterek çarpıcı açıklamalarda bulunan Karaahmet, Giresunspor'a emek veren isimlerden birinin Bakan Nurettin Canikli olduğunun altını çizdi. Öğretim Görevlisi Aysun Karaahmet, “Bakan Nurettin Canikli sağ olsun her zaman Giresunspor'un yanında, bizlerin yanında.  Allah ondan razı olsun, O'nun sayesinde bizler Süper Lig'i gördük. O'nun başarısı diyebilirim. Neden? Çünkü her zaman destekledi, her zaman yanımızda. İyi günümüzde kötü günümüzde. Giresun'un abisi diyenler var ya; gerçekten de öyle. Buradan kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GİRESUNSPOR VE TARAFTAR KALICIDIR

Karaahmet şöyle devam etti; “Giresunspor benim, (eşini kastediyor) başkanın veya kimsenin malı değil. Giresunspor bu şehrin takımı. Bizler gelip geçiciyiz. Aslında eleştiren taraftar kalıcıdır, Giresunspor kalıcıdır. O yüzden diyorum ki Süper Lig'in tadını çıkartın. Buraya büyük takımlar geliyor. Bunu izleme imkanımız var. Geçen sene alt ligdeki takımlarla kıyaslanamayız. Yani nerelerden nerelere geldik, kimlerle mücadele ettik. Şimdi nerelerdeyiz.”

İKİ HAKAN'IN ŞANSINA ÇOK İNANIYOR

“Takım yönetimindeki eşim dahil herkes kulübü düşünerek hareket ediyor ama hala eleştiriyorlar, bu çok acı. Eşim gece gündüz keza diğerleri de büyük bir özveri ile takıma çalışıyorlar. Bu insanların fedakarlıklarını lütfen göz ardı etmeyelim. Eleştirirken de bunlara düşünelim. Olumsuz eleştiriler performansa yansıyor öyle düşünmek lazım. 2 Hakan'ın şansına çok inanıyorum. Onlara bir de Fatih eklendi. 2 Hakan bir Fatih Süper Lig’i fethedecekler!”

SEDAT KARAKAYA

Editör: TE Bilisim