11 GALİBİYET 1 YENİLGİ

TFF 2.Lig Kırmızı Grupta genç bir kadroyla başladığı sezonun ilk yarısında 11 galibiyet, 7 beraberlik ve 1 yenilgi alarak topladığı 40 puanla bu yarıyı 2. Sırada bitiren 1461 Trabzon’da teknik direktör Bahaddin Güneş oyuncularının ortaya koydukları performanstan memnun kaldı.

Deneyimli teknik adam kazanabilecekleri birkaç maçtan beraberlikle ayrılmalarının daha çok puan almalarına engel olduğunu ancak genel olarak bakıldığında başarılı bir ilk yarıyı geride bıraktıklarını kaydetti.

6 GÜN İZİN VERİLDİ

Güneş ‘Ligin ikinci yarısında bunun üzerine çıkacağımıza inanıyorum. Başkanımız celil Hekimoğlu ve yönetim kurulumuzun bize sağladığı imkanların karşılığını daha iyi verebilmek için 2. Yarıda çok daha fazla gayret gösterip 1.lig hedefimizi gerçekleştirmek için varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız. Taraftarımızın da desteğiyle inşallah bu hedefe varacağız’ diye konuştu.

Bu arada dün yaptığı yenileme çalışmasıyla ilk yarının son antrenmanını gerçekleştiren Kırmızı-Lacivertliler 6 günlük iznin ardından 2 Ocak Pazar günü toplanarak ikinci yarı hazırlıklarına başlayacak

Editör: TE Bilisim