Trabzonspor’un yıldız oyuncuları Cornelius ile Denswil, Giresunspor maçında galibiyeti kaçırdıkları için üzgün olduklarını söyledi.

 Bordo-Mavili ekibe beraberliği getiren golü kaydeden Cornelius, “60 dakika bizim için boşa harcanmış oldu. Ama son 30 dakikayı çok iyi geçirdik. Biraz kendimizi verdiğinizde çok iyi pozisyonlar yakaladık. Özellikle son dakikalar” dedi. Santrafor olarak tercihinin ortadan mı yoksa, kanatlardan gelen toplar mı olup olmadığına ise Cornelius, “Topun nereden nasıl geldiği önemli değil. Önemli olan topu ceza sahasına sokmamız.

Top ceza sahasına geldiğinde ben de ona uygun pozisyon almaya çalışıyorum. Bir şekilde atmaya çalışıyorum. Dolayısıyla topun nereden geldiği önemli değil” diye konuştu. Müsabakaya sol bekte başlayan ancak daha sonra sağ stoper olarak görev alan Hollandalı oyuncu Denswil ise şunları söyledi; “İki pozisyonda da oynayabilen oyuncuyum. Takımın başlangıcında sol bekte ihtiyaç vardı. Maçın devamında sağ stopere geçtim. Vitor ile aramızda iyi uyum oldu. Bizim tabii ki hedeflerimiz çıktığımız her maçta 3 puan almak. Ama maalesef burada 1 puan aldık.”

Editör: TE Bilisim