BÖYLE GELMİŞ BÖYLE GİDİYOR

44 yıllık aradan sonra yeniden yükseldiği Süper Lig’in geride kalan 5 haftasında 4 yenilgi ve bir beraberlik alarak 1 puan toplayıp hiç galip gelemeyen Giresunspor, bu süreçte bir yandan yeni bir takım olmanın sıkıntılarını yaşarken, diğer yandan da Süper Lig’in acı gerçeği hakem ve VAR faciasıyla da karşı karşıya kaldı.

BAYARSLAN VE TÜRKALP

Alanyaspor maçının uzatma dakikalarında mutlak bir penaltısı verilmeyerek sahadan bir puanla ayrılması engellenen Yeşil-Beyazlılar, Konyaspor karşılaşmasında da bu kez Hakem Volkan Bayarslan ile VAR’daki Özgüç Türkalp’in gazabına uğradı. Karşılaşmanın 41.dakikasında gelişen bir Giresunspor atağında Flavio’nun ceza sahasında Guilherme tarafından arkadan açık olarak itilmesine göz yuman bu ikili Çotanakların kazanacakları bir maçtan beraberlikle ayrılmasına yol açtı.

4 PUANI OLACAKTI

Halen 1 puanla 19. Sırada bulunan Yeşil-Beyazlılar bu hatalar olmasa hem ilk galibiyetini almış olacak hem de 1 yerine 4 puana ulaşacaktı. Bu arada Volkan Bayarslan yönetiminde, 2013 yılında, Bursaspor’a 1-0 mağlup olan Konyaspor, bu maçın sonrasında Volkan Bayarslan’ın yönettiği 9 maçta hiç yenilgi almadı. 

Editör: TE Bilisim