Çaykur Rizespor’ un takım kaptanlarından Fernando Boldrin, bulundukları yerin gerçek yerleri olmadığını, biran önce toparlanıp üst sıralara çıkacaklarını kaydetti. Boldrin açıklamasında, “Sezonun ilk yarısında büyük sıkıntılar çektik. Ancak Ünal Karaman Hoca’nın talkımın başına gelmesiyle toparlanma sürecine girdik. Sonra Covit-19 süreci başladı. İki ay futboldan uzak kaldık. Tekrar lige başladık. Şimdi puan durumunda küme düşme potasının hemen üzerindeyiz. Art arda iki maç kazanıp yukarlara çıkacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
 
Takımın alt sıraları hak etmediğini kaydeden Fernando Boldrin Ünal karaman Hoca’nın takıma gelmesiyle yeni bir hava yakaladıklarını söyledi. Boldrin, “Ünal Hocamız gerçekten futbolcunun dilinden anlıyor. Ünal hoca çok değerli bir hoca ve çok iyi antrenman yapıyoruz. Bu durum sonuçlara yansıyor. Kendisini kanıtlamış, Trabzonspor’daki başarısı ortadadır. Özellikle takımdaki dayanışmayı ve arkadaşlığı artırmada çok başarılı olduğunu düşünüyorum” dedi
 
Ligde zorlu haftaların kendilerini beklediğini kaydeden Boldrin, “Her maç çok zor. Önümüzde zorlu bir İttifak Holding Konyaspor maçı var. Zorlu bir deplasman rakibimiz küme düşme potasının içinde. Kısaca bu maçı kazanan 6 puan almış olacak. Biz sahaya bu altı puanı almak için çıkacağız. Konyaspor karşısında alacağımız 3 puan gelecek haftalar için büyük bir moral olacak bize. Üst üte 2-3 maç alıp ligi ilk 10 da bitirebiliriz” şeklinde konuştu.
 
Editör: TE Bilisim