YOMRA’DA DİKKAT ÇEKTİ

1461 Soğuksuspor’da 2018-2019 sezonunda gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken ve 3. Lig takımlarından Yomraspor’a transfer olarak profesyonel olan Abdulkadir Öksüz, TFF 1. Lig takımlarından Menemenspor’a transfer oldu. 1.92 boyunda ve 22 yaşındaki sol stoper bu yıl Yomraspor’da sürekli olarak forma giyerken, İzmir ekibi Menemenspor’un radarına girdi. Teknik Direktör Ümit Karan’ın alınması yönünde rapor verdiği başarılı oyuncu ara transferin son gününde iki kulübünün anlaşması üzerine Menemenspor’la 3.5 yıllık sözleşme imzaladı.

MAHCUP ETMEYECEĞİM

Menemenspor Başkanı Tahir Şahin imza töreninde yaptığı konuşmada gelecek vaat eden başarılı genç futbolcuyu kadrolarına katmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Futbolcunun babası Mustafa Öksüz ve menajeri Mehmet Deliorman’ın da katıldığı imza töreninde konuşan Abdulkadir Öksüz, Menemenspor’a transfer olmaktan son derece mutlu olduğunu kaydederek, “Çok çalışarak bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. Amacım burada da başarılı olarak Süper Lig’de forma giymek.

DESTEK VERENLERİ UNUTMADI

Menemenspor’da Trabzon’u ve bana güvenenleri mahcup etmemek için elimden gelen gayreti göstereceğim” ifadelerini kullandı.  Başarılı sporcu Öksüz bugüne kadar kendisine verdikleri desteklerden ötürü 1461 Soğuksuspor Kulüp Başkanı Coşkun Öztürk’e, 1461 Soğuksuspor camiasına, Yomraspor Kulüp Başkanı Davut Atmaca’ya, Yolspor’a ve Tonya Doğanspor’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim