BERAT’TA SORUN YOK

Trabzonspor’da verilen Milli ara hiç kuşku yok ki en çok da sakat oyunculara yaradı. Sakatlığı nedeniyle son iki lig maçında forma giyemeyen Berat Özdemir, milli arada tam anlamıyla hazır hale gelecek. Yoğun maç temposu yüzünden takımdan ayrı kalan başarılı orta saha oyuncusunun tedavisi devam ediyor. Berat’ın Sivasspor maçında kadroda olması bekleniyor.

ÖMÜR GERİ SAYIMDA

Konyaspor maçında sağ ayak bileğinden sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün de 3 hafta sonra sahalara dönebileceği belirtildi. Tedavi sürecini tamamlamak üzere olan genç yıldız, 3 hafta sonra saha çalışmalarına başlayacak. Başarılı futbolcunun fiziksel açığını kapadıktan sonra maç oynayacak düzeye gelmesi ve ligin son 3-4 karşılaşmasına yetişmesi bekleniyor. Abdülkadir Ömür, Haziran ayında düzenlenecek olan Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Takım kadrosunda yer almayı hedefliyor.

TRONDSEN DÖNÜŞ YOLUNDA

Sezon başında transfer edilen ve hiç resmi müsabakaya çıkamadan antrenmanda sakatlanan Trondsen de tam 197 gün sonra sahalara dönmeye hazırlanıyor. Ameliyatı çok iyi geçen ve tedavi programını harfiyen uygulayan 1.83 boyundaki futbolcu, geçtiğimiz ay Trabzon'a dönmüştü. Trondsen'in milli maç arasında takımla birlikte antrenmana başlayacağı ve Sivasspor karşılaşmasında olmasa da bir sonraki hafta için kadroya girebileceği belirtiliyor.

Editör: TE Bilisim