GERİ SAYIMA GEÇİLDİ

Süper Lig’in ilk yarısını 17 puan ile küme düşme hattı içinde tamamlayan Çaykur Rizespor, ligin ikinci devresinde çok daha güçlü olma adına transfer çalışmalarına hız verdi. Dün Başkan Tahir Kıran ile İstanbul’da bir araya gelen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun stoper, sol bek, orta saha ve forvet bölgesine mutlak takviyeler istediği öğrenildi. Listede yer alan isimler üzerinde istişare eden Başkan Kıran ve teknik direktör Hamzaoğlu, özellikle Süper Lig’in ilk yarı lideri komşusu Trabzonspor’dan iki yerli oyuncu için geri sayıma geçtiği öğrenildi.

AVCI İZİN VERDİ

Bu sezon Bordo-Mavili forma altında fazla forma şansı bulamayan orta saha oyuncusu Abdülkadir Parmak ve geçen sezon Rizespor forması giyen sol bek İsmail Köybaşı için komşusuna teklifte bulunan Rizespor’da bu oyuncular için Rizeli teknik adam Abdullah Avcı’nın vize verdiği bilgisine ulaşıldı.

Sol bek İsmail Köybaşı ve orta saha oyuncusu Abdülkadir Parmak’ın da bu transfere sıcak baktığı, bu transferin önümüzde ki günlerde sonuçlanacağı öngörülüyor.

YUNUS OLMADI

Öte yandan Yeşil-Mavili takımın Trabzonspor’dan istediği forvet oyuncusu Koita için Bordo-Mavili kulübün teknik adamı Abdullah Avcı, yeni sezonda kaliteli bir yabancı forvet almaları durumunda bu oyuncuyu Rizespor’a gitmesinin söz konusu olabileceği, aksi taktirde Koita’yı bırakma niyetinde olmadığı öğrenildi. Çaykur Rizespor, ayrıca komşusu Trabzonspor’dan Yusuf Sarı’yı da renklerine bağlamak istediği bilinirken, gündemde olan bir diğer yerli isim Yunus Mallı için ise uzun süre sakatlığı ve yüksek ücreti nedeniyle bu transferin veto edildiği öğrenildi.

ALİHAN TELATAR

Editör: TE Bilisim