TOPLANTI YAPACAK

Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı resmen göreve başladı. İstanbul’da Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da katıldığı törende 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Abdullah Avcı, akşam saat 18.15’te Trabzon’a gelerek tesislere geçti. Yarın  gerçekleştirilecek olan antrenmanda da takımın başında yer alacak olan Avcı, oyuncularla bir araya gelerek tanışacak ve futbolcularla kısa bir toplantı yapacak. İstanbul’da düzenlenen imza töreninde konuşan Bordo-Mavili ekibin yeni teknik direktörü Abdullah Avcı şunları söyledi;

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

“Öncelikle Başkanımıza, güzel sözleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum. Trabzonspor her yönüyle yakından tanıdığımız ve bildiğimiz, ayrıca samimi duygular beslediğimiz bir kulüp. Türk futboluna kazandırdığı felsefe ve elde ettiği büyük başarıların yanı sıra yetiştirdiği oyuncular ve spor adamlarıyla da bizlere her zaman öncü oldu. Bu camianın bir parçası olmaktan, verdiği mücadelenin içinde bulunmaktan, hedeflerine ortak edilmekten dolayı çok mutluyum. Yeni bir başlangıç yapıyoruz.

BİRLİKTE BAŞARIYA ULAŞACAĞIZ

Önümüzde uzun bir maraton var. Pandemi nedeniyle yeni dinamiklerden oluşan bir sezon var. Yetenekli, karakterli, zeki, hırslı ve başarıyı arzulayan oyuncu grubumuz var. Ancak başarı hemen yarın gelmeyecek. Çünkü zaman gerekiyor. Bizler çok çalışacağız, Başkanımızın da söylediği gibi YanYana duracağız. Biliyorum ki camiamız da desteğini bizden esirgemeyecektir. Hep birlikte bu sezonu Trabzonspor’a yakışır şekilde oynayacağız. Kenetleneceğiz ve birlikte başarıya ulaşacağız” dedi.
 
Editör: TE Bilisim