Trabzonspor'da teknik direktör konusunda flaş gelişmeler yaşanıyor. Abdullah Avcı'nın ardından 2 isimle daha görüşme yapıldı. İşte detaylar...

Trabzonspor’da tüm gözler teknik direktörlük koltuğuna çevrildi.

Süper Lig’de ilk 6 haftada sadece 5 puan toplayabilen ve büyük hayal kırıklığı yaşayan bordo-mavililerde Eddie Newton’ın kredisi neredeyse tükendi.

Geçen sezon Türkiye Kupası finalindeki başarılı yönetimiyle bu sezon koltuğu devralan İngiliz çalıştırıcının yerine yeni adaylar daha fazla konuşulur hale geldi.

Bu adaylar arasında en fazla konuşulan isim Abdullah Avcı oldu.

A Milli Takım, Başakşehir ve Beşiktaş’ın eski teknik patronu için Trabzonspor’da olumlu görüş bulunuyor.

Son 2 haftadır camia içerisinde Avcı’nın gelmesine yönelik telkinler dikkat çekiyor.

Ancak Karadeniz ekibinde iki yeni aday daha öne çıktı.



FATİH TEKKE ÖNERİSİ

Futbolculuklarında Trabzonspor formasıyla önemli başarılar kazanan Fatih Tekke ve Hami Mandıralı’nın da görevi devralması fikri konuşuluyor.

Bu sezon TFF 1. Lig’de İstanbulspor’un başında 17 puan toplayan ve zirve adayı yapan Tekke’nin bordo-mavili kulübü bildiği vurgulandı.

Futbolcuyken 2 gol krallığı kazanan 43 yaşındaki Fatih Tekke’nin gelecek vaat eden bir teknik adam olduğunun altı çizildi.



DİĞER ADAY HAMİ MANDIRALI

Daha önce 2014 yılında bordo-mavili takımı çalıştıran Mandıralı da futbolculuğunda kulübün sembol isimlerinden biri olarak kabul edilmişti.

Kriz döneminin Hami Mandıralı ya da Fatih Tekke gibi kulübün içinden biriyle atlatılmasının daha doğru olacağı fikrinin taşındığı da eklendi.
Editör: TE Bilisim