TRANSFERE HIZ VERDİ

Başkan Davut Atmaca ve teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu’nun yaptığı görüşmeler sonrası takviye yapılacak bölgeleri belirleyen ve transfere hız veren Mor-Beyazlı ekip ilk transferini ise sol bek bölgesine yaptı.

2,5 YILLIK SÖZLEŞME

Ligin ikinci yarısına kadrosunu daha da güçlendirerek girmek isteyen Yomraspor, Ankara Demirspor forması giyen 22 yaşındaki sol bek Abdullah Sezgin ile 2,5 yıllık anlaşmaya vardı. Başkan Davut Atmaca’nın da hazır bulunduğu imza töreninde Abdullah Sezgin kendisini 2,5 yıllığına Yomrasporlu yapan sözleşmeye imza atarken, genç oyuncunun çok mutlu olduğu gözlendi. Abdullah Sezgin, Yomraspor’a transfer olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

DOĞRU SEÇİM YAPTIM

Genç oyuncu, “Yeni takımımın başarısı için elimden geleni yapacağım. Bana inananların güvenini boşa çıkarmayacağım. İkinci yarıda elimden gelenin en iyisini sahaya koyup takımıma fayda sağlamak için var olan bütün gücümle savaşacağım. Yomraspor, gençlere önem veren bir kulüp. Çok doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum” dedi. Başkan Davut Atmaca ise Abdullah Sezgin’i renklerine kattıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Abdullah takımımıza önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. Transferlerimiz devam edecek” dedi.

Editör: TE Bilisim