Saat: 16.30’da Medical Park’ta 

Trabzonspor, Süper Lig'in 8. haftasında sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor'u konuk edecek. Ligin son 3 haftasında, deplasmanda Başakşehir ve Beşiktaş ile 2-2 berabere kalan, sahasında da Alanyaspor'a 4-3 mağlup olan Bordo-Mavililer, Akhisarspor karşısında kazanarak çıkışa geçmek istiyor. Medical Park Stadı'nda saat 16.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Kadroma Güveniyorum 

Geçen yıldan gelen birikim sonrasında herkesin aklında bu yıl şampiyonluk olduğunu ifade eden Teknik Direktör Ersun Yanal, “Böyle beklentilerin ve arzuların yüksek olduğu bir yılda mücadele etmek zor. Çünkü böyle dönemlerde kötü sonuçların yarattığı hayal kırıklığı daha fazla oluyor. Ancak ben takımıma ve kadroya güveniyorum. Belki inişler çıkışlar oldu ama biz ayakta kalmasını bildik. Şampiyonluğu benden fazla kimse isteyemez” ifadelerini kullandı. 

Savunma Forvette Başlar

Ofansif olarak beklentileri karşılarken, savunma yönünde sıkıntıları olduğunu da dile getiren Yanal, “Bu sadece savunma hattına yüklenecek bir sorumluluk değil. En iyi en etkili savunma hücumdan başlar. Takım ruhu da bunu gerektirir. Düzeltmemiz, çözmemiz gereken sıkıntılarım var. Milli arada bu yönde çalışmalarımız oldu. İnanıyorum ki kısa sürede iki yönlü oyunda başarılı bir takım kimliği oluşacak. Biz üzerine koyarak devam ediyoruz” şeklinde konuştu. 

TRABZONSPOR: Onur Pereira Uğur Durica Mas Bero Sosa Yusuf Olcay Abdulkadir Burak (Rodallega)

AKHİSARSPOR: Lukac Lopes Mustafa Caner Soner Ömer Sissoko Olcan Serginho Henrique Larsson

SAAT: 16:30

STAT: Medical Park Stadyumu

HAKEM: Yaşar Kemal Uğurlu

YAYIN: beIN SPORTS 1
 
Editör: TE Bilisim