Artvin ili Yusufeli ilçesi Çoruh Nehri üzerinde yapılan Kano Akarsu Slalom Türkiye şampiyonası C1 kategorisinde yarışan Beşikdüzü Poyraz Gençlik Spor Kulübü sporcusu Gülse Öztürk, Türkiye Şampiyonu olmayı başardı. Şampiyonluğunu kulüp tesislerinde ve Beşikdüzü Belediyesinin gemisinde ayrı ayrı kutlayan sporcular, oldukça mutlu olduklarını belirttiler.

Yelken sporunu Trabzon’da daha çok geliştirmek istediklerini vurgulayan Beşikdüzü Poyraz Gençlik Spor Kulüp Başkanı Gürhan Zengin, “Şampiyon olan sporcumuzu gönülden tebrik ediyorum, çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.

Zengin, “Öncelikle kutlamamıza katılan ve derece elde eden sporcumuza kupasını takdim eden Beşikdüzü kaymakamı Cevdet Ertürkmen’e teşekkürlerimizi sunuyorum. Trabzon’da gençleri futbolun yanı sıra farklı branşlardaki sporlara da yönlendirmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Kano dünyanın en zevkli, bir o kadar da zor sporlarından bir tanesidir. Her geçen gün daha iyiye gittiğimizi de düşünüyorum. Özellikle ailelerimizin de, çocuklarını bu spora yönlendirmelerini istiyoruz” ifadelerini kullandı. 
TAHSİNCAN DEVECİ
 
Editör: TE Bilisim