Trabzonspor, Visca’nın haricinde her iki kanat için de alternatiflerini belirlemiş durumda. Bordo-Mavili ekip, İngiltere Championship ligi ekiplerinden Huddersfield’de forma giyen sağ kanat oyuncusu Isaac Mbenza için resmi teklifini yaptı ve cevap bekliyor. Ayrıca Torino’dan Simone Edera ve Kasımpaşa’dan Yusuf Erdoğan konusunda girişimler sürüyor. Yusuf Erdoğan için Kasımpaşa’ya daha önce yapılan teklif yenilenirken İstanbul ekibinin cevabı bekleniyor.

HAGI’YE BENZETİLİYOR

Portekizli 10 numara Chiquinho transferinde Jorge Jesus engeline takılan Trabzonspor, listesindeki bir diğer 10 numara olan Nicolae Stanciu’ya yöneldi. Çek ekibi, Slavia Prag forması giyen 27 yaşındaki Rumen yıldız Nicolae Stanciu için kulübüne 2 Milyon Euro’luk resmi teklif yapıldı. 1.69 boyundaki Stanciu, Romanya Milli Takımı’nın formasını da 42 kez terletti, 10 gol attı. 

AVCI ÇOK İSTİYOR

Müthiş potansiyeli nedeniyle bir dönem Hagi’ye benzetilen yıldız futbolcu konusunda Trabzonspor Yönetimi yoğun uğraş veriyor. Stanciu transferiyle, ayak bileği kırılan Abdülkadir Ömür’ün boşluğunun doldurulması hedefleniyor. Stanciu’nun bonservisine bugüne kadar toplam 28 milyon Euro’dan fazla ödenmesi dikkat çekti.

DİAME SÜRPRİZİ

Transfer döneminin son günlerine yaklaşırken Trabzonspor’dan beklenen hamleler geliyor. Merkez orta saha transferi için Enzo Perez’de umduğunu bulamayan Trabzonspor, rotasını Al Ahli forması giyen Mohamed Diame’ye çevirdi. 33 yaşındaki merkez orta saha oyuncusunun transferi ile Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun bizzat ilgilendiği öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Diame, Premier Lig'de Newcastle ve West Ham formalarını da giymişti.

ESKİŞEHİR’İN TEKLİFİ

Trabzonspor'un listesindeki isimlerden biri de Eskişehirspor forması giyen Mehmet Özcan. Özellikle Eskişehirspor yönetimi, Erkan Zengin’den kalan borçların silinmesi adına Mehmet Özcan’ı Trabzonspor’a önerdi. Başkan Mustafa Akgören da bu görüşmeleri doğruladı. Mehmet Özcan’ın da Bordo-Mavili takıma gelmeyi çok istediği belirtildi. Fırtına, ayrıca Sivasspor’un başarılı oyuncusu Hakan Arslan konusundaki ısrarını da sürdürüyor.
 

Editör: TE Bilisim