OF’UN İNADI İNAT

TFF 3.Lig 1.Grup’ta sezonu Play-Off grubunda bitirmek için mücadele eden Ofspor sahasında oynadığı maçta hakem Alper Oran’ın berbat bir yönetim gösterip iki mutlak penaltılarını vermediği maçta Edirnespor’la 1-1 berabere kalarak kaybettiği iki puana üzülmüştü. Bu maçı artık geride bırakan Bordo-Mavililer, şimdi 31 Mart Çarşamba günü deplasmanda Antalya Kemer ile oynayacakları çevirdi.

SAĞLAMA ALACAĞIZ

Teknik Direktör Kadir Kar yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Ofspor, bu maçı mutlaka kazanarak Edirnespor maçında yaşadığı kayıpları telafi etmek istiyor. Halen 4. sırada bulunduklarını ancak takipçileri Arnavutköy ve Derincespor’la aralarında fazla puan farkı olmadığını hatırlatan Kar, “Bu maçı mutlaka kazanıp yerimizi daha da sağlama almak amacındayız, bunu da başaracağız” ifadelerini kullandı.

Mor-Beyazlılar, Fethiye’den sonra Kütahyaspor’a da darbe vurmaya hazırlanıyor

YOMRA LİDER SEVER

TFF 3.Lig 2.Grup’ta istikrarlı bir grafik yakalayarak 2.Lig şansını zorlayan Yomraspor, 31 Mart Çarşamba günü deplasmanda karşılaşacağı lider Kütahyaspor’u da gözüne kestirdi. Daha önce Fethiyespor’u 2-0 mağlup ederek liderlikten eden Mor-Beyazlılar bir darbe de Kütahyaspor’a vurmak için çalışmalarını teknik direktör Hamdi Zıvalıoğlu yönetiminde sürdürüyor.

KİMSEDEN ÇEKİNMİYORUZ

Halen en yakın takipçisi Darıca Gençlerbirliği’nin 3 puan önünde 43 puanla 4.Sırada yer alıp Play-Off grubunda bulunan Yomraspor, 9 maçlık yenilmezlik serisini Kütahyaspor karşısında da sürdürüp bu konumunu da sağlama almak istiyor. Hiç bir takımdan çekinmediklerini söyleyen teknik direktör Zıvalıoğlu, “Hakem ve kendi hatalarımızdan kaynaklanan kayıplar olsaydı, aslında şimdi çok daha farklı durumda olurduk” dedi.

Asırlık kulübümüzü layık olduğu yere taşıyacağız

SEBAT BAŞARACAK

17 Nisan’da başlayacak olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Akçaabat Sebat Gençlikspor uzun süredir sürdürdüğü hazırlıklarını yoğunlaştırırken, Kırmızı-Beyazlıların deneyimli teknik patronu Mehmet Birinci, “Hedefimiz ilk etapta 3. Lig’dir. Asırlık kulübümüz Sebatspor’u layık olduğu yere taşımak için tüm camia olarak yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

İLK RAKİP DSİ KARADENİZ

Birinci, “Altyapıya gösterdiğimiz özen sayesinde kazandığımız oyuncular ve önümüzdeki dönemlerde yapılacak takviyelerle Sebatspor yakın zamanda yine profesyonel liglerde boy gösterip mazisine ve adına yakışır başarılara imza atacaktır, buna yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı. Bu arada Kırmızı- Beyazlılar BAL’daki ilk maçında Trabzon’un bir başka temsilcisi DSİ Karadenizspor’la karşı karşıya gelecek.

Kırmızı-Beyazlılar, hedefini 3.Lig olarak belirledi

TONYA DOĞAN GERİ SAYIMDA

Bölgesel Amatör Lig 8.Bölge 1.Grup’ta mücadele edecek olan Tonya Doğanspor, 17-18 Nisan 2021 tarihinde başlayacak olan lig için geri sayıma geçti. Fikstürün belli olmasının ardından sezonun ilk maçını sahasında 1461 Trabzon ile oynayacak olan Kırmızı-Beyazlı ekipte Başkan Yardımcısı Av.Cengiz Han Cora, değerlendirmelerde bulundu. Cora, “Yaklaşık 3 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok güvendiğimiz bir hocamız var. Onun doğrultusunda transferlerimizi gerçekleştirdik. 1-2 oyuncuya daha ihtiyacımız var, şartlarımıza uyan oyuncu bulduğumuzda bünyemize katacağız. Vakfıkebir’de 10 günlük verimli bir kamp süreci geçirdik. Eksikliklerimizi görme fırsatımız oldu. Pazartesi gününden itibaren çalışmalarımıza devam edeceğiz. Grubumuzda bulunan tüm takımlara başarılar diliyorum” dedi.

Yeşil-Beyazlılar, İstanbulspor maçının hazırlıklarını ara vermeden sürdürüyor

GİRESUN HEDEFE KİLİTLENDİ

Spor Toto 1.Lig’de sezonun bitimine 7 maç kala 5 puan farkla liderliğini sürdüren Giresunspor, 3 Nisan Cumartesi günü sahasında karşılaşacağı İstanbulspor maçı için hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde dün iki bölüm halinde yapılan antrenmanların ilkinde salonda fitnes çalışan Yeşil-Beyazlılar ikinci bölümde ise taktik-teknik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Futbolcuların antrenmanlardaki hırsından son derece memnun olan Keleş, yaptığı konuşmalarla da onları sürekli motive ediyor.

3 MAÇTA 9 PUAN

Önlerinde 7 final maçı kaldığını, özellikle de ikisi sahalarında olmak üzere oynayacakları ilk 3 maçın çok önemli olduğunu vurgulayan teknik direktör Yeşil-Beyazlıların başarılı teknik patronu Hakan Keleş, bu maçlardan alacakları 9 puanın takipçileriyle aralarındaki puan farkını daha da açıp işlerini kolaylaştıracağını vurguluyor. Bu arada Yeşil-Beyazlılarda dünkü antrenmana burnundan ameliyat olan Hüsammettin Tut katılmadı. Çotanaklar hazırlıklarına bu gün yapacakları çalışmayla devam edecek.

Hakimoğlu Trabzon liderle oynayacağı maç için galibiyetten başka sonuç düşünmüyor

SIRA SENDE MANİSA

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Hekimoğlu Trabzon, son oynadığı 3 maçı da kazanarak en yakın takipçisi Kocaelispor’la arasındaki puan farkını 6’ya çıkarıp ikinci sıradaki yerini sağlamlaştırmıştı. Kırmızı-Lacivertliler şimdi gözünü 1 Nisan Perşembe günü sahasında karşılaşacağı lider Manisa FK’ya çevirdi. 28 maçta topladığı 78 puanla şampiyonluğunu neredeyse garantileyen rakiplerini de mağlup etmek isteyen Hekimoğlu Trabzon, çalışmalarını sürdürüyor.

TATLI İKRAM ETTİ

Teknik direktör Bayram Toysal yönetiminde dün yapılan antrenmanda yarı sahada dayanıklılığa yönelik çalışmalar ve dar alanda pas uygulaması gerçekleştiren Kırmızı- Lacivertliler hazırlıklarına bu gün kaldığı yerden devam edecek.  Öte yandan geçtiğimiz günlerde bir kız çocuğu dünyaya gelen Taraftardan Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Melih Hekimoğlu da antrenmana gelerek teknik heyet ve futbolculara tatlı ikram etti.

Gümüşhanespor’un yeni teknik direktörü Köprülü umut verdi

HENÜZ HERŞEY BİTMEDİ

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta kümede kalma mücadelesi veren Gümüşhanespor’da sahasında oynadığı maçta alınan 4-0’lık Şanlıurfaspor yenilgisinden sonra yolların ayrıldığı teknik direktör Tolgay Kerimoğlu’nun yerine takımın başına getirilen Gümüşhaneli teknik adam Sezgin Köprülü Kırmızı-Beyazlı camiaya umut veren açıklamalar yaptı.

İLK SINAV UŞAK’TA

İşlerinin zor olduğunu ancak önlerindeki final niteliğindeki 7 maçı en iyi şekilde değerlendirerek kümede kalacaklarına inandığını söyleyen Köprülü, “Zorluğun farkındayız ancak henüz her şey bitmedi. Ligde kalmak için son ana kadar bütün şansımızı zorlayacağız” dedi. Bu arada Köprülü Gümüşhanespor’la ilk sınavını 1 Nisan Perşembe günü deplasmanda Uşakspor karşısında verecek.

1954 Kelkit Belediyespor Teknik Direktörü Ulusan oyuncularını uyardı:

ARTIK KREDİMİZ KALMADI

TFF 3.Lig 4.Grup’ta 4 takımla birlikte şampiyonluk mücadelesi veren, ancak son haftalarda galibiyete hasret kalarak lider Düzcespor’un 4 puan gerisinde kalan 1954 Kelkit Belediyespor’da kalan maçlarda kayıplarını telafi edip mutlu sona ulaşmak için adeta olağanüstü hal ilan edildi. 1 Nisan Perşembe günü sahasında Alanya Kastelspor’u ağırlayacak olan Kırmızı-Yeşilliler bu maçla başlayan bir galibiyet serisi yakalayıp liderliği yeniden ele geçirmek için kenetlendi.

İLERİYE BAKIYORUZ

Son 7 maçta galip gelemediklerini ve artık kredilerinin tükendiğini söyleyen teknik direktör Ulaş Ulusan, “Mazeret üretmek için söylemiyorum ama sakat ve cezalı futbolcularımızın fazlalığı ve yaşadığımız hakem hataları olmasaydı şu an çok daha farklı konumda olurduk. Ancak geriye bakmanın faydası yok, kalan 5 maçımızı en iyi şekilde bitirip 2. Lig hedefimizi gerçekleştirmeye çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Kurtuluş meşalesini yakan Sarı-Siyahlılar, Altındağspor’a kilitlendi

TEK DÜŞÜNCE GALİBİYET

TFF 3.Lig 3. Grupta sezonun ikinci yarısında 10 maçta topladığı 17 puanla bir başarı hikayesi yazıp kümede kalma umutlarını yeşerten Arhavispor, 31 Mart Çarşamba günü sahasında oynayacağı maçta Altındağspor’u da mağlup ederek tırmanışını sürdürmek istiyor. Son oynadığı maçta deplasmanda Play-Off’un iddialı ekiplerinden Şile Yızdızspor’u devirerek altın değerinde 3 puanı hanesine yazan Sarı-Siyahlılar bu galibiyeti taçlandırmak için Altındağ’ı da kayıpsız geçmekten başka bir şey düşünüyor. Teknik direktör Ufuk Sarı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren Arhavispor’da art arda alınan iyi sonuçlardan sonra oyuncularda yaşanan özgüven patlaması da teknik ekibi ayrıca mutlu ediyor. Teknik direktör Ufuk Sarı yaptığı konuşmalarla kümede kalacaklarını adeta oyuncularının beyinlerine kazıyor.

Alemdağspor maçında bir golleri iptal edildi bir penaltıları da verilmedi

HOPA’DA BÜYÜK ÖFKE

TFF 3.Lig 1.Grup’ta mücadele eden Artvin Hopaspor’da 1877 Alemdağspor maçını yöneten hakem triosuna büyük öfke var. 1-0 kaybedilen müsabakada bir nizami golü verilmeyen Mor-Beyazlı ekibin, net penaltısı da ofsayt gerekçesi ile es geçildi. Söz konusu pozisyonları sosyal medya hesaplarından paylaşan Mor-Beyazlı ekip, hakem Mehmet Terece ve yardımcıları Mustafa Yüksel ile Orhan Timurtaş’a tepki gösterdi.

6 puan değeri taşıyan müsabakada galibiyetten olan ve rakibi ile arasındaki puan farkını açma fırsatını değerlendiremeyen Artvin Hopaspor üst sıralara tırmanmak istiyor. Mor-Beyazlı ekip kalan 6 final maçından en iyi sonuçları almayı hedefliyor. Bu arada Mor-Beyazlı ekip, 31 Mart Çarşamba günü sahasında Payasspor ile oynayacağı müsabakaya odaklandı. Payas maçının hazırlıklarını sürdüren Artvin Hopaspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor.

Pendik yenilgisini telafi etmek isteyen Mavi-Beyazlılar, Elazığ maçını düşünüyor

AYAĞA KALKMA ZAMANI

TFF 2.Lig Kırmız Grup’ta mücadele eden Pazarspor, 1 Nisan Perşembe günü sahasında Elazığspor ile oynayacağı müsabakaya odaklandı. Son oynadığı maçta deplasmanda Pendikspor’a 3-2 mağlup olan Mavi-Beyazlı ekip  bu maçı unutup Elazığ maçını kazanmak istiyor. Hazırlıklarını sürdüren Mavi-Beyazlı Rize ekibinde teknik direktör Adem Neboğlu, “Her maçın önemi büyük. Pendik yenilgisinden dersler çıkarmamız gerekiyor. Kazanabileceğimiz bir maçı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadık. Küme potasındaki Elazığspor ile oynayacağımız müsabaka daha önemli. Rakibimizi hafife almadan gücümüzü sahaya yansıtarak 3 puanı alan taraf olmak istiyoruz” diye konuştu.

Sarı-Siyahlılar, galibiyetten başka sonuç düşünmüyor

BAYBURT’TA ROTA VAN

Sezonun ikinci yarısına çok iyi başlayan ancak son oynadığı maçta Kırklarelispor’a 2-1 mağlup olan Bayburt Özel İdarespor, gözünü Vanspor ile oynayacağı müsabakaya çevirdi. 1 Nisan Perşembe günü deplasmanda oynanacak olan müsabakanın hazırlıklarını sürdüren Sarı-Siyahlı ekip galibiyetten başka sonuç düşünmüyor. Teknik direktör Hakan Yılmaz, “Kırklareli mağlubiyetini bir yol kazası olarak değerlendirmek istiyoruz. İkinci yarıda iyi bir ivme yakalamıştık. Bu yenilgiyi unuttuk. Vanspor ile oynayacağımız müsabakayı kazanmak için çalışıyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim